WORDPRESS
WEBDEVELOPMENT

Tegenwoordig spendeert men meer en meer uren online. Als bedrijf zijnde is creëren van een online aanwezigheid daarom belangrijker dan ooit. En juist, daar kan een website of webshop uitstekend aan bijdragen. 43% van alle bestaande websites wordt gehost op WordPress. Daarmee is deze Content Management System (CMS) momenteel een van de populairste wereldwijd.

Meer informatie
Contact

Voor wie is een WordPress website?

Vraag jij je af of een WordPress website misschien een optie voor jou is? WordPress is geschikt voor ontzettend veel branches en bedrijven. Onze bazen hebben al jarenlange ervaring in het vervaardigen van WordPress websites voor verschillende klanten. Denk aan bloggers, MKB’ers en grote bedrijven.

NEEM CONTACT OP
WordPress webdevelopers in actie; overleg over Shopify webshop klant

Een greep uit onze WordPress websites designs:

Wat zijn de voor- en nadelen van WordPress?

Waarom jij een WordPress website moet hebben

Voordelen van WordPress

Naast het feit dat WordPress het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt is, hebben we hieronder de voordelen op een rijtje gezet:

 • Er zijn ontzettend veel plugins beschikbaar: plugins zijn aanwezig ter uitbreiding van het huidige systeem. Zo kun je bijvoorbeeld allerlei functionaliteiten als het toevoegen van een e-mailformulier of het automatiseren van een regelmatige back-up aan je WordPress website toevoegen. En nóg een plus: de plugins zijn vaak gratis.

 • WordPress is relatief makkelijk in gebruik: het dashboard waar je in werkt heeft een overzichtelijke en logische indeling. Voor de basis hoef je dus geen echte codeerder te zijn om hier gebruik van te maken.

 • SEO-functies en marketing zitten in de software geïntegreerd: dat houdt in dat WordPress vriendelijk is voor zoekmachines. De SEO kun je aan de hand van bepaalde plugins nog eens een extra boost geven. Zo maken onze bazen gebruik van de Yoast SEO plugin.

 • WordPress een goed beveiligde software: regelmatige updates zorgen ervoor dat beveiligingslekken of bugs worden voorkomen en dat hackers dus weinig kans maken.

 • WordPress is flexibel: Een voordeel van WordPress is dat je niet vast zit aan een bedrijf. Zo kun je ten alle tijden switchen van plugin, thema en hostingprovider.

 • WordPress kan ingezet worden voor verschillende doeleinden: Denk aan blogs, zakelijke websites, portfolio’s, forums en non-profit websites voor het inzamelen van donaties.

 • Het ondersteunt verschillende soorten media: WordPress accepteer verschillende bestandstypen binnen de categorieën: afbeeldingen, documenten, audio en video.

Nadelen van WordPress

Uiteraard zijn er ook altijd nadelen te noemen. We sommen ze hieronder voor je op:

 • Bij het gebruik van meerdere plugins kan WordPress trager worden. Dit kan ook het geval zijn als meerdere WordPress websites op één server draaien. Beide punten hebben tot gevolg dat de ranking in de zoekmachines negatief worden beïnvloedt.

 • Onderhoud is periodiek noodzakelijk vanwege het feit dat WordPress zelf en de plugins zich regelmatig updaten.

Een WordPress website laten bouwen

Jij bent overtuigd en wil kiezen voor een WordPress website. Wij begrijpen het wel! Uit onze ervaring weten wij dat het ontwikkelen van een website nog een best tijdrovend proces kan zijn. Zowel het designen als het opzetten en onderhouden. Tijd die je als ondernemer vaak niet hebt, omdat jij druk bent met waar je echt gelukkig van wordt; ondernemen.

Wat jij nodig hebt is een website en snel! Hoe fijn kan het dan zijn als dit ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden in een kort tijdsbestek! Binnen ons Bazen team hebben wij verschillende webdevelopers die er graag mee aan de slag gaan. Het enige wat jij moet doen? Focussen op jouw business en toekijken hoe het verkeer op je nieuwe platform toeloopt.

Doelgericht en gefocused

Onze Werkwijze

Met onze expertise uit de communicatie en marketing zijn wij de oplossing voor jouw online aanwezigheid. Wij begeleiden je graag met het ontwikkelen van een website door middel van de volgende stappen:

1. Brainstorm & huisstijl

In deze fase bepalen wij samen met jou de inhoud van de website. Denk hierbij aan het doel van de site, de doelgroep, een marketingplan, persona's en de huisstijl. Nog geen logo of huisstijl? Wij beschikken over brand-/logo designers voor elk budget.

2. Ontwerp & Realisatie

Wij verpakken jouw digitale identiteit in een mooi, intelligent en responsive design. Door onze uitgebreide WordPress ervaring kunnen wij snel en daardoor voordelig, sites maken. Aansluitend volgt er een feedbackronde. Deze feedback zullen wij verwerken, net zolang totdat jij tevreden bent!

3. Nu nog bezoekers!

Een mooie website is niets waard zonder bezoekers. Met onze online marketing technieken zorgen wij ervoor, dat de eerste bezoekers via meerdere kanalen op jouw site terechtkomen. Jouw website is standaard geoptimaliseerd voor Google. Maar ook aan Facebook, Adwords, linkbuilding en andere sociale media wordt gedacht.

Waarom kiezen voor Baas & Baas?

Je bent er misschien over uit om in een WordPress website te investeren en mogelijk ook om dit uit te besteden. Waarom zou je dan dan voor Baas & Baas kiezen om dit te laten maken? 

Wij werken met een team aan ervaren online specialisten met een hart voor WordPress webdevelopment. Wij bouwen graag mee aan jouw winstgevende converterende webshop. Onze WordPress website kenmerken zich als responsive, SEO proof, snel en veilig. Wij houden van eerlijkheid en transparantie en we streven er naar alle afspraken bijtijds na te komen. Op het moment hebben we 150 websites gebouwd voor een variëteit aan klanten. Bij vragen of problemen zijn wij altijd goed bereikbaar en lossen we het vraagstuk in no-time op!

Waar jij bij ons op kunt rekenen

 • Transparantie: van tevoren weten waar je aan toe bent, dus geen verrassingen en extra kosten.

 • Een webdesign dat meegaat in de laatste trends.

 • Goede bereikbaarheid.

 • Een snelle, veilige en betrouwbare website.

 • Responsive design.

 • Eigen beheersysteem.

 • SEO vriendelijke website, dus ready om gevonden te worden in Google.

 • Social Media integratie.

 • Hosting & onderhoud.

Maak kennis met…

Onze Bazen in
Webdevelopment

Baas & Baas beschikt over een jong en toegewijd team. Ieder van ons heeft een eigen expertise waar hij met veel overgave aan werkt.

Koen Franken
Koen FrankenWebdeveloper
Azam Awan
Azam AwanWebdeveloper
Matthijs
MatthijsWebdeveloper
Sverre Draaisma
Sverre DraaismaWebdeveloper
Michel Baas
Michel BaasWebdeveloper
Wessel Rooth
Wessel RoothWebdeveloper
Simon van Rens
Simon van RensWebdeveloper
Stijn Visser
Stijn VisserWebdeveloper

Wat klanten over ons zeggen

Gebaseerd op 36 recensies.
Sjoerd Geers
Sjoerd Geers
2022-05-12
Zeker bazen in webdevelopment, mooi eindproduct afgeleverd en vooral een hele leuke gezellige samenwerking.
Anna Stolyarova
Anna Stolyarova
2022-04-20
Joren Jans
Joren Jans
2022-01-07
Stefan Sinnige
Stefan Sinnige
2022-01-07
Nick Dontje
Nick Dontje
2022-01-07
Alpaca Loca
Alpaca Loca
2021-08-13
This agency has definitely helped us to take our company to the next level! Sander Baas, the founder is very helpful with open communication, he is always available by email and telephone. Especially their all- around way of working makes Baas & Baas a unique agency, they offer SEO, all around marketing, website building, all you need under one roof. This is why we chose Baas & Baas for all digital services, and we are satisfied we did. We would recommend this agency to any company who wants to get more our of their webshop. We would say this is one of the more affordable companies where they can take care of many aspects of your webshop/ website and create more sales.
Veronica Jibodh
Veronica Jibodh
2021-08-11
Tijdens de intake gesprekken met Sander kreeg ik al een fijn gevoel bij dit bedrijf. Ik heb met meerdere bedrijven gesproken voor de online marketing voor mijn bedrijf. Maar hier kreeg ik echt het gevoel dat ze met me meedachten. Demi is mijn campagne manager en ze denkt continu met me mee en houdt me regelmatig op de hoogte. Overall: Dit bedrijf is professioneel en ze weten waar ze het over hebben.
Joëlle de Koning
Joëlle de Koning
2021-04-05
Rens Tenzer
Rens Tenzer
2021-01-20
Het beste online marketing bureau van Amsterdam!
S Osman
S Osman
2021-01-06
Ik ben erg blij met onze samenwerking bij Baas&Baas. Ze communiceren goed en zijn altijd vriendelijk, beleefd en professioneel. Onvermijdelijk komen er moeilijkheden/obstakels bij het facebookadverteren voor..., dan denken ze graag mee en helpen je vooruit.

Zin om op de koffie te komen?
Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U