Droomboter

Het team van Mister Kitchen was op zoek naar de geschikte partner voor het voeren van de landelijke campagne voor hun nieuwe product, Droomboter. Een plantaardige boter gemaakt met cacaoboter, zodat het net zo romig en smaakvol is als echte roomboter. Na veel partijen te spreken heeft Mister Kitchen gekozen om met Baas & Baas de samenwerking aan te gaan. 

Probleem

Nu is er een probleem - MisterKitchen heeft een website nodig om de campagne bezoekers naar toe te wijzen, het verhaal van Droomboter te kunnen vertellen, maar voor het verzamelen van e-mailadressen van alle fans voor de e-mailcampagnes.

Oplossing

De website van Droomboter is in korte tijd gerealiseerd. Van eerste ontmoeting op kantoor, bemachtigen van het domein https://droomboter.nl/ en ontwikkelen van de website is MisterKitchen betrokken geweest en zijn de zorgen uit handen genomen. 

Resultaten

MisterKitchen heeft in korte tijd een gebruiksklare en uitbreidbare website gekregen die als een van de uitingen van het merk actief is. Over de strategie van de campagne mogen wij nog niets vertellen - dus kom af en toe terug voor updates!

No items found.
Deel dit project

Kroonluchter

11.43% meer websitebezoekers

37,90% organic search toename

Noubased

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin