Henri Willig

Henri Willig is een familiebedrijf dat al sinds 1974 Goudse kaas maakt. Met meer dan 30 winkels door Europa heen en bezorgingen naar 50+ landen wordt hun kaas dagelijks veel geproefd en vooral van genoten. Naast allerlei soorten kaas verkoopt Henri Willig ook nog andere producten zoals Hollandse Lekkernijen, Drankjes, Kaas accessoires en cadeaupakketten. Alles om jouw kaasplankje of cadeau zo lekker mogelijk te maken. Volgens Henri Willig is hun kaas namelijk gemaakt om te delen en om mensen te verbinden en blij te maken.

Probleem

Henri Willig was al sterk actief op gebied van hun fysieke winkels maar ze wilden graag hun online naamsbekendheid verbeteren om zo meer clicks te genereren naar hun website zodat er meer bestellingen gedaan gaan worden. 

Oplossing 

Om de online naamsbekendheid en conversies van Henri Willig te verhogen hebben wij Meta campagnes uitgevoerd. In deze campagnes worden de kernwaarden van het bedrijf verwerkt in advertenties die de doelgroep interesseert en activeert tot conversie. 

Resultaten

De advertenties uit de Meta campagnes zijn tot nu toe al door meer dan 135.000 personen gezien en hebben gezorgd voor 7700+ clicks naar de website.

135.000 personen bereikt
7700+ website bezoekers
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Jamon Bar Iberico

Facebook & Instagram advertenties

8.000 nieuwe personen bereikt

Bar Italia

Meta advertenties: >230.000 weergaven

Social Media Management

Henri Willig

135.000 personen bereikt

7700+ website bezoekers

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin