Baas & Baas Online Marketing B.V.

De marketing tools van Baas & Baas

Lees meerContact

Op zoek naar een specifieke categorie? Kies een van de onderstaande opties en lees gauw verder!

SEO & Tracking

Website tools

Webplatform

Tools voor SEO & Tracking

Ahrefs

Ahrefs is een geavanceerde SEO tool die helpt bij het onderzoeken van trefwoorden, het controleren van de backlink-profielen van concurrenten en het uitvoeren van SEO audits. Het is een geweldige hulp voor het ontwikkelen van sterke SEO-strategieën.

Semrush

Semrush is een veelzijdige digitale marketing suite, met mogelijkheden voor SEO, betaalde verkeer, sociale media en content en PR. Met Semrush kunt u uw websiteprestaties analyseren en waardevolle concurrentie-inzichten opdoen.

Uber Suggest

Uber Suggest is een gebruiksvriendelijke, gratis SEO tool die essentiële trefwoordonderzoekfuncties biedt. Het is perfect voor het identificeren van nieuwe trefwoordideeën en het begrijpen van zoekvolume en concurrentieniveaus.

Google Search Console

Google Search Console is een essentiële gratis tool die website-eigenaren inzicht geeft in hoe Google hun website ziet en indexeert. Het is een uitstekend hulpmiddel voor het bijhouden van siteprestaties en het oplossen van technische problemen.

Google Analytics

Google Analytics is een onmisbare tool voor het meten en analyseren van websiteverkeer. Het biedt gedetailleerde informatie over uw publiek en hun gedrag, zodat u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

Google Tag Manager

Met Google Tag Manager kunt u eenvoudig en efficiënt trackingcodes op uw website beheren. Het ondersteunt de implementatie van een verscheidenheid aan tags, waaronder Google Analytics, zonder de noodzaak om in de websitecode te duiken.

SEO Quake

SEO Quake is een browserextensie die handige SEO-informatie levert over de pagina's die u bezoekt. Het is ideaal voor snelle analyses en controles van pagina's op technische en on-page SEO-elementen.

Rankwatch

Rankwatch is een SEO management platform dat helpt bij het controleren van zoekwoordposities, het identificeren van backlinks en het uitvoeren van site-audits. Het maakt het gemakkelijk om uw SEO prestaties te volgen en te optimaliseren.

Moz

Moz is een uitgebreide SEO tool suite die krachtige functionaliteiten biedt voor trefwoordonderzoek, linkbuilding, pagina-optimalisatie en site-audits. Het is perfect voor het verdiepen van uw SEO-strategie en het verbeteren van uw websiteprestaties.

Majestic

Majestic is gespecialiseerd in linkanalyse, waardoor u een grondig inzicht krijgt in het linkprofiel van uw website. Het is een krachtige tool voor het ontwikkelen en onderhouden van uw linkbuilding strategie.

Screaming Frog

Screaming Frog SEO Spider is een desktopprogramma dat u gedetailleerde inzichten geeft in uw website vanuit een SEO-perspectief. Het is ideaal voor technische audits, het vinden van gebroken links en het analyseren van paginatitels en metadata.

Tools voor onze Websites

Elementor PRO

Elementor (Pro) is onze go-to software voor het ontwikkelen van nieuwe WordPress en WooCommerce websites. Een zeer complete software suite die tegelijkertijd gebruiksvriendelijk genoeg is voor het zelfstandig kunnen aanpassen van je website.

RankMath

RankMath heeft onze voorkeur voor het volledig inrichten van SEO voor WordPress en WooCommerce websites. Van een meta-tekst tot op lokaal niveau optimaliseren, met RankMath kan het tot in de details ingesteld worden.

Complianz

Complianz wordt gebruikt voor het vergaren van gebruikers-analytics volgens wettelijke richtlijnen, waarbij gebruikerstoestemming leidend is voor het mogen ophalen van de gebruikers.

Webplatforms - de CMS

WordPress

WordPress is een van de - al dan niet dé populairste standalone CMS voor het maken en beheren van je gepersonaliseerde website. Met miljoenen gebruikers en duizenden add-ons van kleine widgets tot gehele E-commerce zijn er bijna geen grenzen aan mogelijkheden. The sky is the limit!

Shopify

Shopify is de marktleider op gebied van E-Commerce. En dat is ook met goede reden. Een platform dat vanaf de kern maar één doel heeft. De online verkoop zo makkelijk mogelijk maken. Maar alleen daar red je het natuurlijk niet mee. Het platform biedt enorm veel opties voor thema's, apps, koppelingen en development tools. Wil je echter een Shopify winkel met eigen design? Begin dan maar snel met het leren van coderen! 

Webflow

Shopify is de marktleider op gebied van E-Commerce. En dat is ook met goede reden. Een platform dat vanaf de kern maar één doel heeft. De online verkoop zo makkelijk mogelijk maken. Maar alleen daar red je het natuurlijk niet mee. Het platform biedt enorm veel opties voor thema's, apps, koppelingen en development tools. Wil je echter een Shopify winkel met eigen design? Begin dan maar snel met het leren van coderen! 

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Sol Wortelboer , Februari, 2024

Uitstekende samenwerking, geweldige service en communicatie met een goed product tot gevolg. Grote bazen :)

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners