Branches

Op zoek naar een online marketing bureau met ervaring in jouw branche? Wij maken van jouw bedrijf een baas in online marketing. Samen zorgen weer voor meer omzet, leads of groei in jouw branche.

Lees meerContact

Marketing Branches

Wil jij succesvol zijn in jouw branche? Dan heb je de juiste kennis en ervaring nodig. Het is belangrijk om te begrijpen wat er speelt binnen jouw doelgroep en branche. Welke vragen of problemen heeft jouw doelgroep en hoe kun je die gaan oplossen door middel van goede (content) marketing?

Werkwijze laag 2, groei op basis van data uit verschillende kanalen

Baas & Baas weet uit ervaring welke marketing invalshoek goed werkt in de volgende marketing branches:

Horeca Marketing Branche

Als horeca ondernemer is het essentieel om lokaal goed vindbaar te zijn. Word je gevonden op je locatie? Heel goed! Dan is de vertaling van jouw horecazaak naar de website de grootste uitdaging. Het gevoel van de horeca moet overkomen op de website. Baas & Baas heeft ervaring met het ontwikkelen van horeca websites. Ontdek hoe wij jouw horecazaak tot een succes maken.

Horeca Marketing Branche

E-commerce Marketing Branche

Online conversie optimalisatie is het allerbelangrijkste. Natuurlijk moet je wel eerst bezoekers naar jouw webshop trekken voordat je kunt gaan verkopen. Met een goede SEO-strategie en social advertising campagnes ben je op lange termijn de winnaar!

E-commerce Marketing Branche

Duurzame merken branche marketing

Vergroot de online vindbaarheid en reputatie van jouw duurzame merk

Duurzame merken branche marketing

Baby/kinder webshop marketing

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert. Wij zijn in staat jouw jouw webshop naar een hoger niveau te tillen aan de hand van onze ervaring in baby/kinder marketing.

Baby/kinder webshop marketing

Uitzendbureau marketing branche

Als uitzendbureau is het van groot belang dat jouw vacatures vindbaar zijn. Maar je wilt ook de juiste mensen aantrekken voor de vacature via je website? Tegelijkertijd nieuwe vacatures scoren?

Uitzendbureau marketing branche

IT architectuur branche

In de IT is de concurrentie moordend. Niet alleen voor het aantrekken van developers, maar ook op het gebied van softwarepakketten. Hoe spring jij er nou tussenuit? Dat uitvinden, dát is waar wij goed in zijn. Wij maken jouw bedrijf de IT Baas van het internet.

IT architectuur branche

Mondzorg Marketing Branche

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert.

Mondzorg Marketing Branche

Recruitment marketing branche

The war for talent. Recruitment is booming. Je weet waar het talent zit. Nu wil je die gewilde developer nog bij het juiste bedrijf plaatsen. De juiste doelgroep aantrekken is niet altijd even gemakkelijk, maar wel essentieel.

Recruitment marketing branche

Retail marketing branche

Online conversie optimalisatie is het allerbelangrijkste, ook voor jouw fysieke winkel. Natuurlijk moet je wel eerst bezoekers naar jouw website trekken voordat je kunt gaan verkopen. Met een goede SEO en online marketing strategie ben je op lange termijn de winnaar.

Retail marketing branche

Sport Marketing Branche

Hoe spring jij eruit als sportmarketeer? Wij helpen graag mee met dit te onderzoeken en de online vindbaarheid en reputatie van jouw bedrijf te vergroten.

Sport Marketing Branche

Vastgoed Marketing Branche

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert.

Vastgoed Marketing Branche

Watersport Marketing Branche

Vergroot de online vindbaarheid en reputatie van jouw watersportbedrijf

Watersport Marketing Branche

Advocatuur Marketing Branche

Uw vindbaarheid vergroten en daarmee meer cliënten bereiken en ontvangen binnen de advocatuur? Het is allemaal mogelijk bij Baas & Baas middels online marketing. Tegenwoordig begint de zoektocht naar een product of dienst voornamelijk online, in de meeste gevallen Google. Dit geldt ook voor mensen die op zoek zijn naar een advocaat of een jurist. Voornamelijk op de termen ‘arbeidsrecht advocaat’, ‘strafrecht advocaat’ en ‘letselschade advocaat’ wordt er maandelijks binnen Nederland ruim gezocht.

Advocatuur Marketing Branche

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin