Branches

Op zoek naar een online marketing bureau met ervaring in jouw branche? Wij maken van jouw bedrijf een baas in online marketing.

Contact

Marketing Branches

Wil jij succesvol zijn in jouw branche? Dan heb je de juiste kennis en ervaring nodig. Het is belangrijk om te begrijpen wat er speelt binnen jouw doelgroep en branche. Welke vragen of problemen heeft jouw doelgroep en hoe kun je die gaan oplossen door middel van goede (content) marketing?

Werkwijze laag 1, herhalend proces om online te groeienWerkwijze laag 2, groei op basis van data uit verschillende kanalen

Baas & Baas weet uit ervaring welke marketing invalshoek goed werkt in de volgende marketing branches:

Watersport Marketing Branche

WATERSPORT MARKETING

Vergroot de online vindbaarheid en reputatie van jouw watersportbedrijf

Lees meer

Vastgoed Marketing Branche

MEER LEADS VOOR JE VASTGOEDPARTIJ?

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert.

Lees meer

Sport Marketing Branche

SPORT MARKETING

Hoe spring jij eruit als sportmarketeer? Wij helpen graag mee met dit te onderzoeken en de online vindbaarheid en reputatie van jouw bedrijf te vergroten.

Lees meer

Retail marketing branche

MEER AANKOPEN IN JE WINKEL?

Online conversie optimalisatie is het allerbelangrijkste, ook voor jouw fysieke winkel. Natuurlijk moet je wel eerst bezoekers naar jouw website trekken voordat je kunt gaan verkopen. Met een goede SEO en online marketing strategie ben je op lange termijn de winnaar.

Lees meer

Recruitment marketing branche

WIL JIJ ONLINE VINDBAAR ZIJN VOOR TALENT?

The war for talent. Recruitment is booming. Je weet waar het talent zit. Nu wil je die gewilde developer nog bij het juiste bedrijf plaatsen. De juiste doelgroep aantrekken is niet altijd even gemakkelijk, maar wel essentieel. MEER INFORMATIE

Lees meer

Mondzorg Marketing Branche

WIL JIJ MEER LEADS ALS MONDZORGPRAKTIJK?

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert.

Lees meer

IT architectuur branche

WIL JIJ MEER LEADS VOOR JE IT BEDRIJF?

In de IT is de concurrentie moordend. Niet alleen voor het aantrekken van developers, maar ook op het gebied van softwarepakketten. Hoe spring jij er nou tussenuit? Dat uitvinden, dát is waar wij goed in zijn. Wij maken jouw bedrijf de IT Baas van het internet.

Lees meer

Uitzendbureau marketing branche

WIL JIJ ONLINE VINDBAAR ZIJN VAN VACATURES VOOR NIEUWE WERKNEMERS?

Als uitzendbureau is het van groot belang dat jouw vacatures vindbaar zijn. Maar je wilt ook de juiste mensen aantrekken voor de vacature via je website? Tegelijkertijd nieuwe vacatures scoren?

Lees meer

Duurzame merken branche marketing

DUURZAME MERKEN MARKETING

Vergroot de online vindbaarheid en reputatie van jouw duurzame merk

Lees meer

Advocatuur Marketing Branche

MARKETING VOOR ADVOCATUUR

Uw vindbaarheid vergroten en daarmee meer cliënten bereiken en ontvangen binnen de advocatuur? Het is allemaal mogelijk bij Baas & Baas middels online marketing. Tegenwoordig begint de zoektocht naar een product of dienst voornamelijk online, in de meeste gevallen Google. Dit geldt ook voor mensen die op zoek zijn naar een advocaat of een jurist. Voornamelijk op de termen ‘arbeidsrecht advocaat’, ‘strafrecht advocaat’ en ‘letselschade advocaat’ wordt er maandelijks binnen Nederland ruim gezocht.

Lees meer

Baby/kinder webshop marketing

MEER LEADS VOOR JE BABY/KINDER WEBSHOP?

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert. Wij zijn in staat jouw jouw webshop naar een hoger niveau te tillen aan de hand van onze ervaring in baby/kinder marketing.

Lees meer

E-commerce Marketing Branche

MEER VERKOPEN VOOR JE WEBSHOP?

Online conversie optimalisatie is het allerbelangrijkste. Natuurlijk moet je wel eerst bezoekers naar jouw webshop trekken voordat je kunt gaan verkopen. Met een goede SEO-strategie en social advertising campagnes ben je op lange termijn de winnaar!

Lees meer

Horeca Marketing Branche

WIL JIJ MEER GASTEN VOOR JE HORECA ONDERNEMING?

Als horeca ondernemer is het essentieel om lokaal goed vindbaar te zijn. Word je gevonden op je locatie? Heel goed! Dan is de vertaling van jouw horecazaak naar de website de grootste uitdaging. Het gevoel van de horeca moet overkomen op de website. Baas & Baas heeft ervaring met het ontwikkelen van horeca websites. Ontdek hoe wij jouw horecazaak tot een succes maken.

Lees meer