Kuin BV

Kuin BV is al meer dan 100 jaar actief op de woningmarkt en is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de bouw- en vastgoedwereld. Tegenwoordig is het bedrijf opgedeeld in drie hoofdbedrijven: Nieuwbouw, projectontwikkeling en verhuur.

|KUIN BV nieuwe site|Kuin.nl|||Kuin

Probleem

Het oude CMS was niet meer veilig en niet compatibel met mobiele apparaten, dus het bedrijf had een nieuw CMS nodig, wij kozen daarom voor een Wordpress-oplossing. Ook hebben ze een nieuwe website nodig waarop de drie bedrijven verdeeld over de site te zien zijn.

Oplossing

We ontwierpen een nieuwe website waar de drie takken van Kuin BV zichtbaar zijn en ook de projecten van elk bedrijf zijn verdeeld. We hebben ons gericht op de veiligheid van de webpagina en hebben gezorgd voor de garantie van veilige contactformulieren. Om een goede positie in de zoekmachines te krijgen hebben wij ook SEO toegepast (zoekmachineoptimalisatie).

Resultaat

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Website onderhoud is ook mogelijk
Nieuwe en frisse website
Potentiële doelgroep beter bereiken
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

StellaPower

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerd voor alle devices

Studio Noos

Webshop

SEO optimalisatie

Enify

WordPress Website

Contentstrategie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin