Royal Moti Mahal

Royal Moti Mahal is een Indiaas restaurant gelegen in hartje Amsterdam, vlakbij Amsterdam Centraal. De chefs hebben meer dan 20 jaar ervaring met het klaarmaken van Noord Indiaase gerechten, en dat proef je! Met meer dan 132 gerechten op de kaart heeft Royal Moti Mahal voor ieder wat wils. Liever vega of vegan? Geen probleem! Kortom: een perfect restaurant voor een heerlijk culinair avondje uit met vrienden of familie.

Probleem

Het probleem van menig (Indiaas) restaurant in Amsterdam is de hoeveelheid aan concurrentie. hoewel mond-op-mond reclame hierin een grote rol speelt, kun je als horeca zaak niet meer achterblijven als het gaat om digitale volwassenheid. Mensen willen zien dat je online vindbaar bent, willen bijvoorbeeld online een menu kunnen bekijken of bijvoorbeeld online reserveren. Daarnaast is het voor gasten leuk om op de hoogte te blijven van hun favoriete restaurants door bijvoorbeeld social media. Royal Moti Mahal had hulp nodig bij deze stap naar digitale volwassenheid en wilde beter gevonden worden online, wat zou moeten resulteren in een voller restaurant.

Oplossing

Meta campagnes: Wij hebben voor Royal Moti Mahal verschillende Meta campagnes gedraaid om zo hun naamsbekendheid te vergroten.

Social Media Management: Wij hebben voor Royal Moti Mahal de Instagram en Meta kanalen beheerd. Wij postten hier tweewekelijks over onderwerpen die de volgers van dit restaurant interessant zouden vinden. Denk aan nieuwe menu's, de opening van het terras, leuke dingen om in de buurt te doen, enzovoorts. Daarnaast onderhielden wij de engagement met de volgers, beantwoordden wij dm's, en postten wij stories.

Resultaat

Met behulp van social media management hebben we in totaal meer dan 10.000 nieuwe mensen bereikt en via de Meta campagnes zijn in totaal meer dan 3000 klikken naar de website gegenereerd. Zo hielpen we met Royal Moti Mahal met onze online marketing technieken met een nieuwe stap richting digitale volwassenheid. 

Bereik >65.000
Klikken >3000
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Yogisha

Gemiddelde CTR 1,8%

Gemiddelde CPM €3,41

ISM Security Amsterdam

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin