Deliverables
Bereik >65.000
Klikken >3000
Diensten
No items found.

Probleem

Het probleem van menig (Indiaas) restaurant in Amsterdam is de hoeveelheid aan concurrentie. hoewel mond-op-mond reclame hierin een grote rol speelt, kun je als horeca zaak niet meer achterblijven als het gaat om digitale volwassenheid. Mensen willen zien dat je online vindbaar bent, willen bijvoorbeeld online een menu kunnen bekijken of bijvoorbeeld online reserveren. Daarnaast is het voor gasten leuk om op de hoogte te blijven van hun favoriete restaurants door bijvoorbeeld social media. Royal Moti Mahal had hulp nodig bij deze stap naar digitale volwassenheid en wilde beter gevonden worden online, wat zou moeten resulteren in een voller restaurant.

Oplossing

Meta campagnes: Wij hebben voor Royal Moti Mahal verschillende Meta campagnes gedraaid om zo hun naamsbekendheid te vergroten.

Social Media Management: Wij hebben voor Royal Moti Mahal de Instagram en Meta kanalen beheerd. Wij postten hier tweewekelijks over onderwerpen die de volgers van dit restaurant interessant zouden vinden. Denk aan nieuwe menu's, de opening van het terras, leuke dingen om in de buurt te doen, enzovoorts. Daarnaast onderhielden wij de engagement met de volgers, beantwoordden wij dm's, en postten wij stories.

Resultaat

Met behulp van social media management hebben we in totaal meer dan 10.000 nieuwe mensen bereikt en via de Meta campagnes zijn in totaal meer dan 3000 klikken naar de website gegenereerd. Zo hielpen we met Royal Moti Mahal met onze online marketing technieken met een nieuwe stap richting digitale volwassenheid. 

No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners