Royal Moti Mahal

Royal Moti Mahal is een Indiaas restaurant gelegen in hartje Amsterdam, vlakbij Amsterdam Centraal. De chefs hebben meer dan 20 jaar ervaring met het klaarmaken van Noord Indiaase gerechten, en dat proef je! Met meer dan 132 gerechten op de kaart heeft Royal Moti Mahal voor ieder wat wils. Liever vega of vegan? Geen probleem! Kortom: een perfect restaurant voor een heerlijk culinair avondje uit met vrienden of familie.

Probleem

Het probleem van menig (Indiaas) restaurant in Amsterdam is de hoeveelheid aan concurrentie. hoewel mond-op-mond reclame hierin een grote rol speelt, kun je als horeca zaak niet meer achterblijven als het gaat om digitale volwassenheid. Mensen willen zien dat je online vindbaar bent, willen bijvoorbeeld online een menu kunnen bekijken of bijvoorbeeld online reserveren. Daarnaast is het voor gasten leuk om op de hoogte te blijven van hun favoriete restaurants door bijvoorbeeld social media. Royal Moti Mahal had hulp nodig bij deze stap naar digitale volwassenheid en wilde beter gevonden worden online, wat zou moeten resulteren in een voller restaurant.

Oplossing

Meta campagnes: Wij hebben voor Royal Moti Mahal verschillende Meta campagnes gedraaid om zo hun naamsbekendheid te vergroten.

Social Media Management: Wij hebben voor Royal Moti Mahal de Instagram en Meta kanalen beheerd. Wij postten hier tweewekelijks over onderwerpen die de volgers van dit restaurant interessant zouden vinden. Denk aan nieuwe menu's, de opening van het terras, leuke dingen om in de buurt te doen, enzovoorts. Daarnaast onderhielden wij de engagement met de volgers, beantwoordden wij dm's, en postten wij stories.

Resultaat

Met behulp van social media management hebben we in totaal meer dan 10.000 nieuwe mensen bereikt en via de Meta campagnes zijn in totaal meer dan 3000 klikken naar de website gegenereerd. Zo hielpen we met Royal Moti Mahal met onze online marketing technieken met een nieuwe stap richting digitale volwassenheid. 

Bereik >65.000
Klikken >3000
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Actief 65+

Gemiddelde CTR 4,2%

Gemiddelde CPM €4,98

NextLevel Switzerland

WordPress webdevelopment

SEA campagne op Google Ads

Kroonluchter

11.43% meer websitebezoekers

37,90% organic search toename