Deliverables
WordPress & Elementor Pro
Webdesign

Probleem

De groei van DGTL Health heeft ertoe geleid dat een nieuwe website benodigd was. Een verbetering in professionaliteit en internationaliteit om hun diensten verder in de wereld aan te kunnen bieden. Met een team van 18 specialisten en meer dan 40.000 uitgevoerde onderzoeken begint het aandeel in de markt steeds verder te groeien.

Oplossing

In samenwerking met DGTL Health hebben wij de huisstijl aangescherpt en gemoderniseerd. Een nieuwe set aan frissere kleuren, overzichtelijk design en beeldgebruik om de teksten te ondersteunen maken de website aangenamer in gebruik. Daarnaast werd ons gevraagd de mogelijkheid voor blogs en de functie voor delen op sociale media toe te voegen. Als laatste detail zijn de optellende cijfers op de homepagina gekoppeld aan een API-endpoint, zodat de cijfers altijd live worden bijgewerkt met de live cijfers in het werknemersportaal.

No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower