De Bazen Impact

You like doing the good thing? Wij ook! Daarom kijken we bij Baas & Baas verder dan vandaag. We denken bewust na over onze impact op de wereld van morgen en vinden ons werk nog leuker als we samen met onze klanten kunnen bijdragen aan een betere toekomst. Dat is onze bazen impact: betekenisvolle merken online klaarstomen voor de toekomst. Zo helpen we ze niet alleen groeien als bedrijf, maar ook in de impact die ze maken.

Lees meerContact

Samen de wereld een beetje beter maken

Als experts op het gebied van groei, pakken we commerciële vraagstukken aan zonder de impactvolle missie van de organisatie uit het oog te verliezen. We begrijpen dat ook duurzame en sociaal-maatschappelijke ondernemingen soms commerciële stappen moeten zetten om verder te komen. Vanuit een sociaal hart commercieel durven denken. Die stappen zijn niet altijd makkelijk, maar we denken hier graag over mee. Zo komen we samen verder.   Wil je graag impact maken, maar weet je nog niet hoe? Wij geloven dat ieder bedrijf een verschil kan maken. Daarom willen wij zo veel mogelijk ondernemers helpen inzien dat impact maken helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Natuurlijk kan je het gelijk groots aanpakken - en dat juichen we alleen maar toe (!) -, maar wist je dat je ook klein kunt beginnen door te kijken naar de digitale carbon footprint van jouw website of campagnes?

Projecten waar we trots op zijn

Benieuwd met wie wij impact maken? We bouwden met trots de nieuwe websites voor onze klanten: Stellapower en JansZon. Zij bouwen op hun beurt aan een duurzamere toekomst door zich in te zetten voor de schone energietransitie en zakelijke zonne-energiesystemen. MIISHA verkoopt in haar eco-vriendelijke webshop items die de stap naar een milieubewuste leefstijl makkelijker en betaalbaarder maken. En wij? Wij zorgen er met doordachte SEA campagnes voor dat MIISHA zoveel mogelijk mensen bereikt met haar missie!

Webshop Nic&Mic heeft zowel een duurzame als een sociale missie. Met behulp van 'The Art of Upcycling' dragen hun interieur collecties bij aan een schoner milieu in Afrika én dragen ze zorg voor lokale werkgelegenheid. Wij helpen Nic&Mic groeien, zodat hun impact groeit.

Dit zijn nog lang niet alle impactvolle projecten waar wij trots op zijn, het totale overzicht van onze impactvolle cases vind je hier. Ben jij als ondernemer klaar om de eerste stap te zetten naar meer impact? Wij staan klaar om je te helpen! Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende intake, waarin we samen kijken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. 

Onze SDG's (Sustainable Development Goals)

Betekenisvol ondernemen begint bij jezelf. Daarom proberen wij onze bedrijfsstrategie zoveel mogelijk in lijn te brengen met de 17 SDG’s. Binnen Baas & Baas focussen we ons op onderstaande doelen:

SDG 3

Goede gezondheid en welzijn

- Focus op halfjaarlijkse werknemers welzijn score 
- Dagelijkse mental health walk 
- Gebruik van sta werkplekken
- Gebruik van ergonomische stoelen (3D)

Goede gezondheid en welzijn
SDG 13

Klimaatverandering aanpakken

- Energielabel A van duurzame energieleverancier Vattenfall
- Gebruik van de slimme thermostaat van Tado en zonnepanelen 
- Geen dierlijke melk op kantoor
- Geen vlees tijdens gezamenlijke lunches en diners 

Klimaatactie
SDG 17

Partnerschappen opbouwen om de SDG doelstellingen te helpen bereiken

- Keuze voor bankieren via de duurzame bank Triodos
- Bomen geplant via onze klant Hedgehog (2021)

Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Sol Wortelboer , Februari, 2024

Uitstekende samenwerking, geweldige service en communicatie met een goed product tot gevolg. Grote bazen :)

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners