't Klooster Interieurmakers

Sinds hun oprichting in 1995 hebben Hans, Ingrid en hun zoon Mathijs een concept ontwikkeld van advies en ontwerp, tot realisatie en styling. Een krachtige samenwerking die elkaar versterkt op alle creatieve vlakken. Dit doen zij niet alleen. Met het team van interieuradviseurs, meubelmakers, schilders, installateurs en een uitgebreid netwerk van leveranciers heeft ’t Klooster het talent en de expertise in handen om ieder project creatief in te vullen. Door de korte lijnen binnen het team en de nauwe samenwerking met geselecteerde vakmensen wordt er volledige ontzorging aangeboden van ontwerp tot aan levering en installatie.

Een interieur met mooie inrichting door 't Klooster Interieurmakers

Probleem 

‘t Klooster interieurmakers hadden een nieuwe website nodig, met een frisse en professionele uitstraling. Zodat deze beter aansluit bij hun projecten, ervaring en expertise. Voor het maken van deze website vroeg ‘t Klooster interieurmakers de hulp van Baas & Baas.

Oplossing 

Wij hebben een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld die strak aansluit bij de branding van ‘t Klooster interieurmakers. Op de website zijn alle prachtige projecten te zien en kan de bezoeker meer informatie vinden over alle werkzaamheden van het bedrijf. Ook heeft de website nog een webshop pagina waar een selectie van meubels gekocht kan worden. 

Resultaten

Het eindresultaat is een strakke en moderne website met mooi beeldmateriaal, dat de expertise en projecten van 't Klooster interieurmakers vertoont op een professionele manier. Dankzij de nieuwe website kon ‘t Klooster profiteren van al deze voordelen:

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites snel en veilig gemaakt
  • Website onderhoud
Nieuwe Wordpress website
WooCommerce shop
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Dialoog laatste levensfase

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Anfora

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin