Deliverables
>185.000 bereik
Facebook Ads & Google Ads

Probleem

Vondelgym is een bekend en succesvol fenomeen in Amsterdam, toch hadden ze op twee van hun locaties wat meer moeite met het aantrekken van nieuwe leden. Daarnaast wilde ze niet zomaar extra leden, ze wilde leden die paste binnen de Vondelgym community. Het unieke concept van Vondelgym is namelijk gebouwd op het creëren van een hechte gemeenschap van sporters die elkaar stimuleren en motiveren. Daarom waren ze op zoek naar een marketing partner die hen kon helpen de juiste mensen (digitaal) aan te spreken en enthousiast te maken. Ook wilde ze graag de verschillende en soms wat onbekende sporten aanprijzen die ze in hun arsenaal hadden.

Onlangs kwam de volgende stap: het onder de aandacht brengen van hun gloednieuwe shop-in-shop concept ‘VeGym’. VeGym is een geautomatiseerde en gepersonaliseerde sportervaring, in het leven geroepen om een nieuwe doelgroep sporters aan te spreken.

Oplossing

De organische social media kanalen van Vondelgym waren al goed op orde, alleen een nieuw publiek aanspreken via betaalde kanalen was nog een beetje onbekend terrein voor ze. Na goede brainstormsessies zijn we samen tot een nieuwe lange termijn strategie gekomen die past bij het unieke concept van Vondelgym. Wij hebben daarop volgend campagnes op Facebook, Instagram en Google opgezet die gericht zijn op het verkrijgen van de juiste nieuwe leden op de twee specifieke locaties. Ook hebben we campagnes gemaakt die de verschillende trainingen van Vondelgym in de spotlight zetten.

Voor het onder de aandacht brengen van het concept VeGym hebben we een video geproduceerd die in één oogopslag duidelijk maakt wat VeGym te bieden heeft. Deze video is het middelpunt van de online campagne waarin we het nieuwe concept kenbaar maken aan de doelgroep. 

Om het ledenaantal omhoog te krijgen moest Vondelgym meer naamsbekendheid genereren. Dat is behaald via FB ads & Google ads.

Resultaten

Met de campagnes op Facebook en Instagram hebben we tot op heden 185.000 mensen weten te bereiken en daarmee 14.000 klikken naar de website behaald. Dit heeft geresulteerd in meer dan 50 nieuwe leden! Op Google zorgde een hoge gemiddelde CTR van 2,19%  al voor 7.800 geïnteresseerde bezoekers naar de website en zo zetten we Vondelgym verder op de kaart.

Naast deze doorlopende aanmeldingscampagne is nu ook de bekendheidscampagne voor VeGym live.

No items found.
Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een gratis consult!

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Sol Wortelboer , Februari, 2024

Uitstekende samenwerking, geweldige service en communicatie met een goed product tot gevolg. Grote bazen :)

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners