MIISHA

MIISHA is een Amsterdam based online webshop, gericht op duurzame en milieuvriendelijke producten. De missie van MIISHA is het toegankelijker en betaalbaarder maken van een duurzamere leefstijl voor iedereen. Het aanbod bestaat uit natuurlijke, zero-waste items. Van huishoudelijke producten tot cosmetica, zowel voor man als vrouw.

MIISHA

Probleem

Na de IOS-14 update van Apple in 2021, merkte de oprichter van MIISHA dat de ROAS flink daalde. De gevolgen van de iOS-14 update zit het voornamelijk in de meting en prestaties van app-advertenties. De wijzigingen die gepaard gaan met de update kunnen namelijk van grote invloed zijn op hoe conversie gebeurtenissen worden ontvangen en verwerkt door tools zoals de Facebook-pixel. Ze had zelf weinig tijd om zich te verdiepen in de nieuwe manier van adverteren en hadden niet de nodige kennis.

Oplossing

Wij zijn voor MIISHA gaan adverteren op Google, Facebook en Pinterest. Door middel van Facebook Ads hebben we de ROAS weer weten te stabiliseren na de IOS update. Google Ads hebben we ingezet door middel van het Google product hero systeem. We hebben door middel van de Hagakure method de structuur binnen de campagnes kunnen verbeteren en hiermee hebben we gezorgd dat de ROAS in een langzame stijging zit. Met Pinterest Ads zijn we later van start gegaan.

Resultaat

  • Stabiele ROAS door Facebook Ads
  • Stijgende ROAS door Google Ads
  • Betere naamsbekendheid door Pinterest
Stabiele ROAS door Facebook Ads
Stijgende ROAS door Google Ads
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Curaloe

Facebook & Instagram campagnes

Omzet goals ruim gehaald

Sup Sup Club

CTR van >17%

157.000 mensen bereikt

Alpaca Loca

Gemiddelde CTR 2,14%

ROAS 5,89

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin