Deliverables
WordPress website
Duurzame hosting

Probleem

Sophie heeft een goed werkende website nodig, waarmee ze online consults kan laten inboeken. Een platform waar zij niet alleen haar verhaal de wereld in kon brengen, maar haar passie en oplossingsgerichte werk kon delen met anderen en waar anderen in contact konden komen voor vragen, consultaties of een geheel verbeteringstraject.

Oplossing

Baas & Baas heeft een op maat gemaakte website opgeleverd bij Sophie. Een website die aansluit bij haar verhaal, haar wensen en haar behoeften. Een directe mogelijkheid om contact op te nemen via het formulier, of via de gekoppelde boekingsmodule. Gebouwd in WordPress in combinatie met Elementor, zodat het op lange termijn ook makkelijk is voor Sophie om de website bij te werken.

Resultaten

Wij hebben op korte termijn een custom website mogen leveren voor Sophie. Deze is niet alleen erg snel, maar ook efficiënt gebouwd. Voor Sophie is duurzaamheid ook erg belangrijk, dus is er tot slot gebruikgemaakt van duurzame hosting. Zelfs tot 100% donkergroene stroom! Omdat de website erg lichtgewicht is, stoot zelfs de zwaarste pagina slechts 0.22 gram CO2 uit per vertoning. Daarmee is de website gemiddeld schoner dan 80%+ van alle pagina’s getest door de Website Carbon Calculator.

No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower