Sophie Falkena

Sophie Falkena is een voedingsdeskundige en orthomoleculair adviseur, daarmee is zij gefascineerd door de invloed die voeding en levensstijl op onze kwaliteit van leven heeft. Ze gelooft pas in het optimaal functioneren van het lichaam als de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Haar focus ligt niet op het bestrijden van de symptomen die je ervaart door verkeerde voeding, maar naar de aanpassingen in levensstijl die nodig zijn om het te bestrijden.

Sophie Falkena - Orthomoleculair voedingsdeskundige

Probleem

Sophie heeft een goed werkende website nodig, waarmee ze online consults kan laten inboeken. Een platform waar zij niet alleen haar verhaal de wereld in kon brengen, maar haar passie en oplossingsgerichte werk kon delen met anderen en waar anderen in contact konden komen voor vragen, consultaties of een geheel verbeteringstraject.

Oplossing

Baas & Baas heeft een op maat gemaakte website opgeleverd bij Sophie. Een website die aansluit bij haar verhaal, haar wensen en haar behoeften. Een directe mogelijkheid om contact op te nemen via het formulier, of via de gekoppelde boekingsmodule. Gebouwd in WordPress in combinatie met Elementor, zodat het op lange termijn ook makkelijk is voor Sophie om de website bij te werken.

Resultaten

Wij hebben op korte termijn een custom website mogen leveren voor Sophie. Deze is niet alleen erg snel, maar ook efficiënt gebouwd. Voor Sophie is duurzaamheid ook erg belangrijk, dus is er tot slot gebruikgemaakt van duurzame hosting. Zelfs tot 100% donkergroene stroom! Omdat de website erg lichtgewicht is, stoot zelfs de zwaarste pagina slechts 0.22 gram CO2 uit per vertoning. Daarmee is de website gemiddeld schoner dan 80%+ van alle pagina’s getest door de Website Carbon Calculator.

WordPress website
Duurzame hosting
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin