Het Ancker

Het Ancker is een volledig op B2B gerichte groothandel met oorsprong uit het dorpje Wilp, Gelderland. Hier bieden zij een zeer rijk assortiment aan: van bloemenkaarten tot geurdiffusers en (geurende) amberblokjes. Door de persoonlijke aanpak van het team blijven hun klanten terugkeren. Wanneer een bestelling wordt geplaatst, brengt de eigenaresse van het bedrijf deze persoonlijk naar de bestemming toe en neemt daar gelijk een nieuwe bestelling aan.

Probleem

De voorgaande website van Het Ancker werkt met een verouderde versie van Magento 2. Het beheren en bijwerken van de webshop vergt veel tijd. Hiervoor hebben de eigenaren van het bedrijf een proces op moeten zetten waar erg veel handwerk aan te pas kwam. Het vernieuwen van de Magento website zou veel kosten met zich meebrengen, maar weinig voordelen om de kosten te rechtvaardigen. Het was tijd voor een grote vernieuwing, en Het Ancker was op zoek naar alternatieven.

Oplossing

Het Ancker zocht naar de beschikbare opties voor webshops en deed hierbij ook onderzoek naar Shopify. Via de zoektocht kwamen zij bij ons terecht en was er direct een match! Met dit nieuwe platform kon een aanzienlijk deel van het bestelproces compleet geautomatiseerd worden. Een echte uitkomst voor het bedrijf, omdat het op alle vlakken kostbare tijd kon besparen.

Resultaten

Op alle vlakken worden vooruitgangen geboekt. Snelheid, gebruiksgemak, uitstraling en professionaliteit. De nieuwe website heeft een strak, fris uiterlijk welke vooral visueel ingericht is. De migratie van duizenden producten (en klanten!) tussen de Magento shop en Shopify bood een uitstekende kans aan om een nieuwe structuur neer te zetten waar de producten op ingedeeld worden.
Maar er zijn niet alleen vooruitgangen gemaakt op de voorkant voor de website; ook de achterkant biedt significante voordelen en mogelijkheden om de ervaring van het bedrijf vele malen te verbeteren. Zo kan de eigenaresse tijdens bezorgingen ook nieuwe bestellingen in het systeem zetten via haar tablet en direct laten betalen. De eigenaar op thuisbasis kan de bestelling direct inpakken en opsturen. Zelfs de uitstraling van de pakbonnen is onder handen genomen! 

B2B Shopify
Contentmigratie & SEO
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin