Deliverables
B2B Shopify
Contentmigratie & SEO

Probleem

De voorgaande website van Het Ancker werkt met een verouderde versie van Magento 2. Het beheren en bijwerken van de webshop vergt veel tijd. Hiervoor hebben de eigenaren van het bedrijf een proces op moeten zetten waar erg veel handwerk aan te pas kwam. Het vernieuwen van de Magento website zou veel kosten met zich meebrengen, maar weinig voordelen om de kosten te rechtvaardigen. Het was tijd voor een grote vernieuwing, en Het Ancker was op zoek naar alternatieven.

Oplossing

Het Ancker zocht naar de beschikbare opties voor webshops en deed hierbij ook onderzoek naar Shopify. Via de zoektocht kwamen zij bij ons terecht en was er direct een match! Met dit nieuwe platform kon een aanzienlijk deel van het bestelproces compleet geautomatiseerd worden. Een echte uitkomst voor het bedrijf, omdat het op alle vlakken kostbare tijd kon besparen.

Resultaten

Op alle vlakken worden vooruitgangen geboekt. Snelheid, gebruiksgemak, uitstraling en professionaliteit. De nieuwe website heeft een strak, fris uiterlijk welke vooral visueel ingericht is. De migratie van duizenden producten (en klanten!) tussen de Magento shop en Shopify bood een uitstekende kans aan om een nieuwe structuur neer te zetten waar de producten op ingedeeld worden.
Maar er zijn niet alleen vooruitgangen gemaakt op de voorkant voor de website; ook de achterkant biedt significante voordelen en mogelijkheden om de ervaring van het bedrijf vele malen te verbeteren. Zo kan de eigenaresse tijdens bezorgingen ook nieuwe bestellingen in het systeem zetten via haar tablet en direct laten betalen. De eigenaar op thuisbasis kan de bestelling direct inpakken en opsturen. Zelfs de uitstraling van de pakbonnen is onder handen genomen! 

No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower