EVA Recruitment

EVA Recruitment staat voor ‘Energie Vraagt Arbeid’ en is al 10 jaar bemiddelaar in procesoperators in categorieën Vapro A, B en C. Voornamelijk actief in de Rotterdamse Haven, Maasvlakte en de gebieden tussen Moerdijk en Hoek van Holland. Het bedrijf is tot leven geroepen door Eva van Dulken en Dane Oost, beide recruiters met veel ervaring in deze business.

Probleem 

EVA Recruitment is door de oprichters gestart, omdat zij toe waren aan meer individualisme. Bij een nieuw bedrijf hoort uiteraard een website. EVA Recruitment heeft bij ons een aanvraag gedaan om een website te laten maken met ondersteuning voor OTYS - software voor recruitment bedrijven. Na een consult is gebleken dat een op maat gemaakte WordPress site in combinatie met de OTYS API de meeste vrijheid en functionaliteiten kon bieden.

Oplossing 

Een WordPress website op maat was dus de beste oplossing. Beginnend met het ontwerp (design) kon EVA Recruitment al veel sturing geven aan de look & feel van hun toekomstige website. Door veel gesprekken met elkaar te voeren werd de invulling en strategie van het project steeds duidelijker. De populaire vacatures moeten vaak zichtbaar zijn, ook als ‘fallback’ wanneer er geen overeenkomsten zijn tussen de zoekopdracht en vacaturedatabase.
Met het plan om ook optimaal voor zoekmachines te scoren, is er met oog op SEO naar de website gekeken.

Resultaten

EVA Recruitment heeft een website ontvangen waar zij in het proces van begin tot eind betrokken zijn geweest. Van keuzes in het design, oplossingen tijdens web development (ontwikkeling) en fine-tuning na oplevering, sluit het helemaal aan op de wensen en vereisten. Mede door de externe OTYS koppeling voor het managen van vacatures en sollicitanten, maakt de website het mogelijk om hun klantenbestand een stuk verder uit te breiden. Dat maakt voor een klein bedrijf als EVA Recruitment hét verschil om toonbaar te zijn op de arbeidsmarkt.

No items found.
Deel dit project

Gouden Reael

Google Ads: 500+ Reserveringen

Meta Advertising: 250.000+ mensen bereikt

QSB-Diensten

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

House of Deeprelax

WordPress webdevelopment

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin