Deliverables
Webflow website
CRM - Hubspot & 2Solar
Diensten
No items found.

Probleem

DLE.Energy was toe aan professionalisering op hun website. Van overdaad aan teksten en afbeeldingen naar een gestroomlijnde gebruikerservaring. Directe lijnen van klant naar DLE, om de drempel naar persoonlijk contact zo laag mogelijk te houden. DLE merkte namelijk dat bijna iedere aanvraag akkoord ging, en door deskundige adviezen nemen klanten vaak meer diensten af dan de oorspronkelijke aanvraag. Nog kortere lijnen maken de aanvraag makkelijker, wat voor DLE meer klanten betekent.

Oplossing

Door de drempel van aanvraag zo laag mogelijk te maken, betekent dit dat er meer aanvragen binnen zullen komen. Dit is aangepakt door op de pagina’s van warmtepompen, zonnepanelen en zakelijk contact direct een vrijblijvend adviesgesprek te kunnen plannen. Na het invullen van het formulier kan de klant zelf een afspraak inplannen in de agenda van DLE. Directer is bijna niet mogelijk!

Resultaten

Baas & Baas heeft de bestaande Webflow website van DLE.Energy onder de loep genomen en heeft technische, visuele en niet-visuele optimalisaties uitgevoerd. Daarnaast zijn er ook koppelingen gelegd met meerdere CRM-systemen, zoals Hubspot en 2Solar. Van ingevuld formulier direct in het klantenbestand of van formulier direct naar aanvraag van servicecontract op basis van de situatie en woonlocatie van de klant. 


No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower