DLE.Energy

DLE.Energy helpt particulieren en bedrijven in Nederland bij het behalen van lagere emissies van gebouwen en woningen. DLE denkt écht mee met klanten en geeft iedere klant een op maat gemaakt aanbod. Zij zoeken het optimum tussen investering en terugverdientijd en verzorgen de service volledig voor hun klanten.

Probleem

DLE.Energy was toe aan professionalisering op hun website. Van overdaad aan teksten en afbeeldingen naar een gestroomlijnde gebruikerservaring. Directe lijnen van klant naar DLE, om de drempel naar persoonlijk contact zo laag mogelijk te houden. DLE merkte namelijk dat bijna iedere aanvraag akkoord ging, en door deskundige adviezen nemen klanten vaak meer diensten af dan de oorspronkelijke aanvraag. Nog kortere lijnen maken de aanvraag makkelijker, wat voor DLE meer klanten betekent.

Oplossing

Door de drempel van aanvraag zo laag mogelijk te maken, betekent dit dat er meer aanvragen binnen zullen komen. Dit is aangepakt door op de pagina’s van warmtepompen, zonnepanelen en zakelijk contact direct een vrijblijvend adviesgesprek te kunnen plannen. Na het invullen van het formulier kan de klant zelf een afspraak inplannen in de agenda van DLE. Directer is bijna niet mogelijk!

Resultaten

Baas & Baas heeft de bestaande Webflow website van DLE.Energy onder de loep genomen en heeft technische, visuele en niet-visuele optimalisaties uitgevoerd. Daarnaast zijn er ook koppelingen gelegd met meerdere CRM-systemen, zoals Hubspot en 2Solar. Van ingevuld formulier direct in het klantenbestand of van formulier direct naar aanvraag van servicecontract op basis van de situatie en woonlocatie van de klant. 


No items found.
Deel dit project

Lezen op school

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

Sophie Falkena

WordPress website

Duurzame hosting

The OCP Charity Foundation

Webdesign

WordPress webdevelopment

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin