Noubased

Noubased is een webshop waarin de focus ligt op het verkopen van voedingskleding ontworpen voor babys. Deze voedingskleding is zowel functioneel als stijlvol. Het doel is om zoveel mogelijk vrouwen zichzelf comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen wanneer ze hun kindje (in het openbaar) borstvoeding geven.

Noubased

Probleem

Noubased was toe aan een tweetalige website. Daarnaast stond de website nog niet erg hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines waardoor er minder bezoekers dan gewenst naar de website kwamen. Met behulp van een compleet nieuwe website kunnen wij dit probleem oplossen!

Oplossing

Baas & Baas heeft een nieuwe website ontwikkeld waarbij rust en comfort voorop staan. Het design is minimalistisch maar toch praktisch waardoor men gemakkelijk gebruik kan maken van de webshop. Daarnaast hebben wij de website on-page SEO geoptimaliseerd waardoor de website een stuk hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines is komen te staan. Dit heeft er ook voor gezorgd dat het aantal website bezoeken flink is gestegen!

Resultaat

Baas & Baas werkt al enkele maanden samen met Noubased, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd. Bovenstaand is een korte sneak peek te zien van de website. Wil je de hele website bekijken? Dat kan hier.

Opsomming van de voordelen van webdevelopment

  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Onderhoud van websites is ook mogelijk
Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
Nieuwe en frisse website
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

SMPL Skin

WordPress webdevelopment

Avalon Connect

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerd voor alle devices

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin