Noubased

Noubased is een webshop waarin de focus ligt op het verkopen van voedingskleding ontworpen voor babys. Deze voedingskleding is zowel functioneel als stijlvol. Het doel is om zoveel mogelijk vrouwen zichzelf comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen wanneer ze hun kindje (in het openbaar) borstvoeding geven.

Noubased

Probleem

Noubased was toe aan een tweetalige website. Daarnaast stond de website nog niet erg hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines waardoor er minder bezoekers dan gewenst naar de website kwamen. Met behulp van een compleet nieuwe website kunnen wij dit probleem oplossen!

Oplossing

Baas & Baas heeft een nieuwe website ontwikkeld waarbij rust en comfort voorop staan. Het design is minimalistisch maar toch praktisch waardoor men gemakkelijk gebruik kan maken van de webshop. Daarnaast hebben wij de website on-page SEO geoptimaliseerd waardoor de website een stuk hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines is komen te staan. Dit heeft er ook voor gezorgd dat het aantal website bezoeken flink is gestegen!

Resultaat

Baas & Baas werkt al enkele maanden samen met Noubased, deze samenwerking heeft een aantal hele mooie resultaten opgeleverd. Bovenstaand is een korte sneak peek te zien van de website. Wil je de hele website bekijken? Dat kan hier.

Opsomming van de voordelen van webdevelopment

  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Meer omzet, klanten en online succes voor jouw onderneming
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Onderhoud van websites is ook mogelijk
Geoptimaliseerd voor de zoekmachine
Nieuwe en frisse website
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

L'Atelier

Ondersteuning WordPress webdevelopment

FunkyVinyl

Geoptimaliseerde User Experience

Geoptimaliseerd on-page SEO

Lakwerk

75.09% meer website bezoekers

507.68% toename in organic search