Enify

Nuchter, integer en duidelijk. Zo wordt Gerard Zijlstra vaak omschreven door opdrachtgevers. Het zijn eigenschappen die hij graag inzet als coach en energiestrateeg. Met zijn kennis en ervaring wil hij ondernemers en schoolbesturen helpen om hun organisaties klaar te stomen voor de energietransitie op een manier die past bij hun ambities én het karakter van de organisatie.

Probleem

Enify wil graag nieuwe klanten aanspreken om hen te helpen met het verduurzamen van hun bedrijf, maar zonder website en een sterke aanwezigheid op social media wordt dit natuurlijk ingewikkeld. Enify heeft ons samen met Synsation Branding ingeschakeld voor het ontwikkelen van de nieuwe website en het managen van de social media uitingen.

Oplossing 

In samenwerking met Synsation Branding hebben wij een nieuwe website mogen leveren voor Enify. Een oude en vertrouwde uitstraling in een modern jasje, geheel met nieuwe fotografie en een groot aantal opties voor uitbreidingen. Nu is het mogelijk om opgeleverde projecten te kunnen showcasen, evenals de samenwerkingspartners van het bedrijf. Daarnaast is het uitbreiden van de website eenvoudiger gemaakt dan de website die hiervoor in gebruik was. 

Resultaten

Omdat er met een nieuwe website veel meer mogelijkheden waren om de website in te vullen, was het ook belangrijk om die vulling aan te kunnen bieden. Zo is er een lang traject in gang gezet om de branding van de grond af op te bouwen. Het was belangrijk om inhoudelijk nauw te blijven kijken naar de werkzaamheden, maar deze in heldere taal te kunnen overdragen aan bezoekers. Op die manier zijn de cases geschreven, de Veelgestelde Vragen opgesteld en een voorzet gedaan op het terugkeren van de (twee)wekelijkse blogs.

No items found.
Deel dit project

Janszon

Zoekmachine geoptimaliseerd

Nieuwe en frisse website

Dijkslag Installatietechniek

WordPress website

Dynamische content

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin