Probleem

Enify wil graag nieuwe klanten aanspreken om hen te helpen met het verduurzamen van hun bedrijf, maar zonder website en een sterke aanwezigheid op social media wordt dit natuurlijk ingewikkeld. Enify heeft ons samen met Synsation Branding ingeschakeld voor het ontwikkelen van de nieuwe website en het managen van de social media uitingen.

Oplossing 

In samenwerking met Synsation Branding hebben wij een nieuwe website mogen leveren voor Enify. Een oude en vertrouwde uitstraling in een modern jasje, geheel met nieuwe fotografie en een groot aantal opties voor uitbreidingen. Nu is het mogelijk om opgeleverde projecten te kunnen showcasen, evenals de samenwerkingspartners van het bedrijf. Daarnaast is het uitbreiden van de website eenvoudiger gemaakt dan de website die hiervoor in gebruik was. 

Resultaten

Omdat er met een nieuwe website veel meer mogelijkheden waren om de website in te vullen, was het ook belangrijk om die vulling aan te kunnen bieden. Zo is er een lang traject in gang gezet om de branding van de grond af op te bouwen. Het was belangrijk om inhoudelijk nauw te blijven kijken naar de werkzaamheden, maar deze in heldere taal te kunnen overdragen aan bezoekers. Op die manier zijn de cases geschreven, de Veelgestelde Vragen opgesteld en een voorzet gedaan op het terugkeren van de (twee)wekelijkse blogs.

No items found.
Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?
Plan een gratis consult!

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Sol Wortelboer , Februari, 2024

Uitstekende samenwerking, geweldige service en communicatie met een goed product tot gevolg. Grote bazen :)

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners