KoningWillemKring

De Koning Willem Kringen zijn een collectie informele gezelschappen van public-affairs professionals. In 1985 is de eerste Koning Willem Kring ontstaan met het motief om praktische ervaring en expertise op het public-affairs vakgebied te bundelen. Door regelmatig bij elkaar te komen, ontstond een discussie over nut en noodzaak van public affairs, best practices en waarden en normen. In de volgende decennia zijn er in totaal nog drie Koning Willem Kringen bij gekomen, met professionals uit branches zoals nonprofits en brancheverenigingen. 

Probleem

De leden van de Koning Willem Kringen deelde gezamenlijk de wens om meer openheid te bieden over het bestaan van de kringen via een publieke website. Deze wens was ontstaan door de maatschappelijke trend van transparantie over public affairs. Om deze website te realiseren zochten de Koning Willem Kringen de hulp van Baas & Baas.

Oplossing 

Om de wens van de wens van de Koning Willem Kringen te voorzien hebben wij een design ontworpen en de website gebouwd, naar de wensen van de klant. 

Resultaten

Het eindresultaat is een nette nieuwe website die fungeert als een digitale brochure over de Koning Willem Kringen. Waar de doelgroep meer inzicht krijgt over het bestaan en de activiteiten van de gezelschappen.

Nieuwe Wordpress website
Hosting bij Baas&Baas
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

IW-Net

Vernieuwde website

Geoptimliseerde on-page SEO

Antonian Amsterdam

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.

Google reviews worden ingeladen, of vind ze hier.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin