KoningWillemKring

De Koning Willem Kringen zijn een collectie informele gezelschappen van public-affairs professionals. In 1985 is de eerste Koning Willem Kring ontstaan met het motief om praktische ervaring en expertise op het public-affairs vakgebied te bundelen. Door regelmatig bij elkaar te komen, ontstond een discussie over nut en noodzaak van public affairs, best practices en waarden en normen. In de volgende decennia zijn er in totaal nog drie Koning Willem Kringen bij gekomen, met professionals uit branches zoals nonprofits en brancheverenigingen. 

Probleem

De leden van de Koning Willem Kringen deelde gezamenlijk de wens om meer openheid te bieden over het bestaan van de kringen via een publieke website. Deze wens was ontstaan door de maatschappelijke trend van transparantie over public affairs. Om deze website te realiseren zochten de Koning Willem Kringen de hulp van Baas & Baas.

Oplossing 

Om de wens van de wens van de Koning Willem Kringen te voorzien hebben wij een design ontworpen en de website gebouwd, naar de wensen van de klant. 

Resultaten

Het eindresultaat is een nette nieuwe website die fungeert als een digitale brochure over de Koning Willem Kringen. Waar de doelgroep meer inzicht krijgt over het bestaan en de activiteiten van de gezelschappen.

Nieuwe Wordpress website
Hosting bij Baas&Baas
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Kroonluchter

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerde on-page SEO

And Heart

WordPress webdevelopment

On-page SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin