Neeve

Neeve is een in Amsterdam gevestigd modemerk dat zich richt op tijdloze kleding gemaakt van hoogwaardig organisch katoen. Neeve is uit noodzaak opgericht door twee vriendinnen die beiden essentiële items in hun kledingkast misten. Het merk richt zich op de modebewuste vrouw die geen tijd heeft om uren voor haar kledingkast te staan.

Klant Neeve heeft een Shopify webshop door Baas & Baas laten bouwen||Neeve webdevelopment||Neeve webdevelopment

Why?

Baas & Baas is gevraagd om de nieuwe webshop te ontwikkelen voor Neeve. Hierbij is goede vindbaarheid voor de lancering van het nieuwe merk zeer belangrijk geweest.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij zowel het design van de website als het werkend maken van de website via Shopify. Het doel was om een overzichtelijke en rustige uitstraling te geven aan de webshop. Daarnaast heeft Baas & Baas zich ook gefocust op het beter vindbaar maken van de webshop door middel van SEO optimalisatie. De klant is zeer tevreden. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever, hebben we een nieuwe passende webshop ontwikkelt die aan de wensen en behoeften voldoet. De webshop laat een duidelijke reflectie zien van Neeve.

What?

  • Webdesign
  • Shopify webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op www.neeve.com

Shopify webdevelopment
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Mellola

Samenvatting van de voordelen van webontwikkeling

Zoekmachine geoptimaliseerd

Recommendr

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

IW-Net

Vernieuwde website

Geoptimliseerde on-page SEO

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin