Céline van Haaren Interiors

Celine van Haaren is een interieurstyliste. Met haar gevoel voor stijl en interieur tovert ze elke kamer om tot een adembenemende ruimte.

Céline van Haaren Interior Designs

Probleem

Een mooie website is essentieel om te laten zien waar je als bedrijf mee bezig bent. Zeker in het geval van een interieurstyliste, is het dé manier om je werk te laten zien. Ook biedt je potentiële klanten de kans om contact met je op te nemen. Het probleem waar Celine van Haaren tegenaan loopt is een mooie, moderne website in de stijl van haar ontwerpen. Daarom klopte Celine van Haaren aan bij Baas & Baas om een nieuwe website te laten bouwen.

Oplossing

Wij hebben een nieuwe website ontworpen in de moderne stijl van Celine van Haaren. We hebben het ontworpen en gebouwd in de stijl van haar ontwerpen, om zo één mooi geheel van haar ‘brand’ te maken. 

Resultaten

Wij hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe website bij de stijl van haar ontwerpen aansluit en goed gevonden wordt. Dankzij de nieuwe website kon Celine van Haren profiteren van al deze voordelen:

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites snel en veilig gemaakt

Nieuwe WordPress website
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

ValueBlue

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Neeve

Shopify webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin