Dijkslag Installatietechniek

Julien Dijkslag, eigenaar van Dijkslag Installatietechniek, is gespecialiseerd in afbouw en elektrotechniek. Met verschillende projecten in zijn portfolio, waaronder installaties van groepenkasten en afwerking van geluidsisolerende wanden, kun je voor al je wensen in en om het huis bij Julien terecht. 

Probleem 

Dijkslag Installatietechniek was toe aan een nieuwe, professionele website. De oude website was summier en toonde weinig van de ervaring van het bedrijf. Ook is het lastig om nieuwe toevoegingen op de website te plaatsen, zoals het bijwerken van het portfolio.
Daarnaast was er geen ruimte voor het delen van de klantreviews, terwijl de klanten niets minder dan lovende reviews geven. 

Oplossing 

Baas & Baas heeft de website van Dijkslag Installatietechniek in een nieuw jasje gegoten met een blik op de toekomst. Met het frisse design kan Julien weer jaren vooruit, en kan de website zelfstandig en eenvoudig bijgewerkt worden met de nieuwste projecten en reviews. 

Resultaten

Wij hebben een nieuwe website opgeleverd die de ervaring, kwaliteit en karakter van Dijkslag Installatietechniek kan overdragen naar bezoekers. 

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Website in korte tijd opgeleverd

WordPress website
Dynamische content
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin