Deliverables
WordPress website
Uitbreidbaar & Gebruiksvriendelijk

Probleem 

Hemels AFbouw is met ons in contact gekomen via een doorverwijzing van een van onze klanten - Avalon. Hier heeft Hemels AFbouw het interieurwerk geleverd en is zodoende in contact gekomen met onze diensten. Hemels AFbouw wil graag doorgroeien naar dergelijke grotere projecten, echter was er nog geen website beschikbaar voor online aanwezigheid. Het tonen van het portfolio en alle vakgebieden waar Hemels AFbouw ervaren mee is bleef dus op een laag pitje staan.

Oplossing

Voor Hemels AFbouw hebben wij een eenvoudige - en toch professioneel uitstralende - website op maat geleverd. Van het design laten aansluiten op de wensen tot het begeleiden van de aanschaf van het domein hebben wij Hemels AFbouw van A tot Z begeleid.

Resultaten

Wij hebben een mooie WordPress website mogen opleveren voor Hemels AFbouw. Geoptimaliseerd voor snelheid en gebruiksgemak, met een goed startpunt om uit te breiden voor SEO. De website is ingericht zodat Hemels AFbouw deze zelfstandig kan bijwerken, omdat hun portfolio ook voortdurend uitgebreid wordt. Bij het opleveren van nieuwe projecten kan de website dus ook direct meegroeien.

No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
Regina Floral Feelings
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners