Avalon Connect

Avalon is een krachtplek waar gelijkgestemden kunnen samenkomen om op te laden, te groeien en geïnspireerd te worden. Avalon heeft hier verschillende ruimtes, programma’s en ervaringen voor ingericht. Op nog geen 45 minuten rijden van Amsterdam ligt het centrum van dit “in de nevelen verborgen oord”. A place where we gather to connect.

Probleem

Avalon Connect wilde een nieuwe moderne website die de kernwaarden van Avalon zou weergeven. Er moest goed duidelijk zijn waar Avalon voor staat, wat je op het landgoed kunt doen, en de website moest uiteraard snel en veilig zijn. Zij hadden al een designer, maar nog geen kundige websitebouwer.

Oplossing

Het design is gemaakt door Kim Schouten. Vervolgens heeft Baas & Baas de website gebouwd in Wordpress, en hebben wij hierbij goed geluisterd naar de voornaamste wensen van de klant.

Resultaat

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt

Bekijk de website hier!

Nieuwe en moderne website
Geoptimaliseerd voor alle devices
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Sophie Falkena

WordPress website

Duurzame hosting

Anfora

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Webdevelopment & Online Marketing Bobbie.nu

2.02% stijging in conversie

108.33% meer websitebezoekers

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin