Culinaire Tonen

Culinaire tonen is een collectie van artiesten die een unieke toevoeging doen aan de ambiance van restaurants en barren. Ze bieden een unieke toevoeging aan locatie door muziek te draaien die bij de ambiance past. Geen Spotify playlist, maar iemand met liefde en passie voor muziek achter de knoppen. Culinaire tonen was ontstaan doordat de oprichters te veel leuke spots zagen waar te weinig met muziek gedaan werd. Daar brengen zij nu verandering in.

Culinaire Tonen voorziet culinaire gelegenheden van muzikaal genot

Probleem 

Culinaire Tonen kreeg nog weinig boekingen binnen. Dit aangezien zij nog geen online aanwezigheid hadden om het project te promoten. Daarom klopte Culinaire tonen aan bij Baas & Baas om een nieuwe website te laten bouwen.

Oplossing 

Wij hebben een nieuwe website ontworpen en gebouwd in een minimalistische en moderne stijl. Hiernaast hebben wij ook een logo ontworpen zodat Culinaire Tonen met een volledig nieuwe online uitstraling aan de slag kon gaan met het muzikaal supporten van culinaire gelegenheden.

Resultaten

Wij hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe website mooi bij het merk aansluit en goed gevonden wordt. Dankzij de nieuwe website kon het merk profiteren van al deze voordelen:

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites snel en veilig gemaakt
  • Website onderhoud

Nieuwe WordPress website
Portfoliogericht & Playlistfunctionaliteiten
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

NextLevel Switzerland

WordPress webdevelopment

SEA campagne op Google Ads

Fabfabrics

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin