Studio Noos

Studio Noos maakt mooie, betaalbare, handgemaakte tassen van verschillende stoffen. De tassen zijn geschikt voor kinderwagens, shopping bag en groot genoeg voor ieder doel! De tassen zijn handgemaakt bij een Nederlandse stichting waar mensen met een werkachterstand en een liefde voor creativiteit de kans krijgen om Studio Noos te helpen met het maken van de unieke tassen.

logo Studio Noos webdevelopment|Studio Noos webdevelopment|studio noos oude website

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe webshop te maken voor Studio Noos op myshopify.com.

How?

Baas & Baas heeft een nieuwe webshop gemaakt voor Studio Noos. Daarbij was het belangrijk om een overzichtelijke webshop pagina te hebben waar de producten van Studio Noos mooi gepresenteerd worden. Verder is er gefocust op koppeling van de website met social media. Ook is het voor een webshop belangrijk de SEO on-page te optimaliseren voor de producten. Baas & Baas heeft gefocust op de vindbaarheid van de webshop. De klant is zeer tevreden met de look van de nieuwe website. Bekijk snel de verbetering van de webshop met de nieuwe website (zie afbeeldingen links).

What?

  • Webshop
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op studionoos.myshopify.com

Webshop
SEO optimalisatie
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

FunkyVinyl

Geoptimaliseerde User Experience

Geoptimaliseerd on-page SEO

BHV Uitje

WordPress webdevelopment

(on-page) SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin