Daniël Christiaan

Daniël Christiaan Meijer is een projectmanager die mensen ontzorgt bij het bouwtraject van hun droomhuis of villa. Als projectmanager zorgt Daniël Christiaan ervoor dat alle partijen, zoals aannemer en vele leveranciers zorgvuldig in het proces worden meegenomen waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten. Voor zijn klanten neemt Daniël de regie over en regelt hij wat geregeld moet worden tot en met de finale realisatie van het project.

Daniël Christiaan Meijer is een projectmanager die mensen ontzorgt bij het bouwtraject van hun droomhuis of villa

Probleem

Daniël Christiaan had een nieuwe website nodig, die beter aansluit bij zijn werk, portfolio en het high-end beeldmateriaal zou passen. Voor deze nieuwe website kwam Daniël terecht bij Baas & Baas.

Oplossing

Wij hebben een nieuwe website ontworpen en gebouwd naar de wensen van Daniël Christiaan.

Resultaten

Het eindresultaat is een strakke en moderne website met mooi beeldmateriaal, dat de expertise en projecten van Daniël Christiaan vertoont op een professionele manier.

No items found.
Deel dit project

KoningWillemKring

Nieuwe Wordpress website

Hosting bij Baas&Baas

DLE.Energy

Webflow website

CRM - Hubspot & 2Solar

Webdevelopment & Online Marketing Bobbie.nu

2.02% stijging in conversie

108.33% meer websitebezoekers

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin