SHOPIFY
WEBSHOP

Hee gevorderde ondernemer/MKB’er. Jij hebt een product en die wil je verkopen. Daarvoor heb je natuurlijk de nodige exposure nodig om onder het publiek bekend te raken. En we weten ondertussen: middels een website zet je jezelf op de kaart. Er zijn een groot aantal platformen/softwares waar je gebruik van kan maken, maar voor de e-commerce is er eigenlijk maar één de beste optie en dat is… Shopify! Al miljoenen bedrijven gingen je voor met een Shopify webshop. Tijd om ook deze stap te maken!

Meer informatie
Contact

Waarom Shopify?

Een eigen Shopify webshop

Als je je producten of diensten online wil verkopen, dan is een webshop nodig. En om jouw e-commerce handel in gang te zetten, is daar Shopify. Shopify, oorspronkelijk bedacht en gecreëerd in Canada, behoort momenteel tot een van de populairste webshop software wereldwijd. De software biedt allerlei handige tools om klanten te vinden, de verkoop te stimuleren en je dagelijkse taken te beheren. Alles in een vertrouwd pakket dus! 

NEEM CONTACT OP
WordPress webdevelopers in actie; overleg over Shopify webshop klant

Voor wie is Shopify?

Shopify webshop eigenaren

Wellicht dat je denkt: is een Shopify webshop iets voor mij of kan ik beter vanaf scratch beginnen door een compleet nieuwe webshop te laten bouwen. Daarom is het goed om te weten dat Shopify geschikt is voor ontzettend veel branches en bedrijven. Denk aan lokale MKB’ers tot tech-startups en wereldwijde multinationals. Hierin geen twijfels nodig dus!

Shopify webshops door ons gebouwd:

Wat zijn de voor- en nadelen van Shopify?

Een Shopify webshop:

Voordelen van Shopify

In slechts een paar woorden is Shopify gewoon goed, snel en betaalbaar. Alles wat een (beginnende) ondernemer graag hoort en ziet. Hieronder hebben we de voordelen op een rijtje gezet:

 • De software is afgestemd op Nederlandse dienstverleners als PostNL en iDEAL: betalingen en bezorging dus via alle betaalmethodes mogelijk.

 • De software biedt een nauwkeurig overzicht van bestellingen, verkopen en bezoekers. Dit overzicht maakt dat jij beter in staat bent je strategie te bepalen.

 • SEO-functies en marketing zitten in de software geïntegreerd.

 • Je kunt een eigen domeinnaam kiezen en het onderhoud is eenvoudig. 

 • Binnen je eigen abonnement kun je er voor kiezen je webshop uit te breiden meer functies door middel van een keuze in talloze apps.

 • SEO geoptimaliseerd.

 • Binnen een uur een draaiende webshop online!

 • 24/7 beschikbare klantenservice.

 • Shopify regelt de hosting, beveiliging en betaling van jouw webshop.

 • De software maakt gebruik van de beste en snelste servers/technologieën op het gebied van e-commerce.

 • POS – het kassa systeem van Shopify – kan gekoppeld worden met het voorraad systeem van jouw winkel.

Nadelen van Shopify

Uiteraard zijn er ook altijd nadelen te noemen. We sommen ze hieronder voor je op:

 • Er bestaat geen gratis versie van Shopify. Wel kun je de software 14 dagen gratis uitproberen. Na deze twee weken kost het basisabonnement ongeveer 29 euro per maand.

 • Het basisabonnement omvat niet alle functionaliteiten. Daartoe is de installatie van een extra app nodig. Waar de ene app gratis is, moet je voor de andere betalen. Hierdoor zal Shopify geleidelijk aan steeds duurder worden per maand.

 • Op het moment dat je jouw webshop wilt uitbreiden en veel unieke pagina’s wilt aanmaken, moet de code van het thema aangepast worden. Dit is vrij ingewikkeld; meer weggelegd voor de echte developers. 

 • Geen sprake van e-mailhosting.

 • Shopify is niet in het bezit van het beste ingebouwde blog platform.

 • De chatsupport is enkel in het Engels. Nederlandse chatsupport is alleen terug te vinden in e-mailcontact en de veelgestelde vragen.

 • Je betaalt een payment fee aan je provider. Dit varieert per provider…

Een Shopify webshop laten maken

Een Shopify laten bouwen. Wij begrijpen het wel! De ervaring leert dat het nog best een tijdrovend proces kan zijn: het opzetten van je eigen e-commerce webshop en het onderhouden ervan. Tijd die je vaak niet hebt. Jij wilt gewoon een webshop, en snel!

Tevens kan Shopify, naarmate je de diepte in gaat, vrij ingewikkeld zijn voor een beginneling. Code enzo… Hoe fijn is het dan als jouw geweldig concept snel en perfect uitgewerkt kan worden in een goed werkend product?

Binnen ons Bazen team hebben wij verschillende webdevelopers die er graag mee aan de slag gaan. Wij bouwen jouw winstgevende converterende webshop. Onze sites zijn altijd responsive, SEO proof, snel en veilig. Het enige wat jij moet doen? Zitten en toekijken hoe de conversies binnenstromen. 

Doelgericht en gefocused

Onze Werkwijze

Met onze expertise uit de communicatie en marketing zijn wij de oplossing voor jouw online aanwezigheid. Wij begeleiden je graag met het ontwikkelen van een website door middel van de volgende stappen:

1. Brainstorm & huisstijl

In deze fase bepalen wij samen met jou de inhoud van de website. Denk hierbij aan het doel van de site, de doelgroep, een marketingplan, persona's en de huisstijl. Nog geen logo of huisstijl? Wij beschikken over brand-/logo designers voor elk budget.

2. Ontwerp & Realisatie

Wij verpakken jouw digitale identiteit in een mooi, intelligent en responsive design. Door onze uitgebreide WordPress ervaring kunnen wij snel en daardoor voordelig, sites maken. Aansluitend volgt er een feedbackronde. Deze feedback zullen wij verwerken, net zolang totdat jij tevreden bent!

3. Nu nog bezoekers!

Een mooie website is niets waard zonder bezoekers. Met onze online marketing technieken zorgen wij ervoor, dat de eerste bezoekers via meerdere kanalen op jouw site terechtkomen. Jouw website is standaard geoptimaliseerd voor Google. Maar ook aan Facebook, Adwords, linkbuilding en andere sociale media wordt gedacht.

Maak kennis met…

Onze Bazen in
Webdevelopment

Baas & Baas beschikt over een jong en toegewijd team. Ieder van ons heeft een eigen expertise waar hij met veel overgave aan werkt.

Michel Baas
Michel Baas Webdeveloper
Matthijs Tisserand
Matthijs TisserandWebdeveloper
Azam Awan
Azam AwanWebdeveloper
Wessel Rooth
Wessel Rooth Webdeveloper
Sverre Draaisma
Sverre DraaismaWebdeveloper

Wat klanten over ons zeggen

Gebaseerd op 36 recensies.
Sjoerd Geers
Sjoerd Geers
2022-05-12
Zeker bazen in webdevelopment, mooi eindproduct afgeleverd en vooral een hele leuke gezellige samenwerking.
Anna Stolyarova
Anna Stolyarova
2022-04-20
Joren Jans
Joren Jans
2022-01-07
Stefan Sinnige
Stefan Sinnige
2022-01-07
Nick Dontje
Nick Dontje
2022-01-07
Alpaca Loca
Alpaca Loca
2021-08-13
This agency has definitely helped us to take our company to the next level! Sander Baas, the founder is very helpful with open communication, he is always available by email and telephone. Especially their all- around way of working makes Baas & Baas a unique agency, they offer SEO, all around marketing, website building, all you need under one roof. This is why we chose Baas & Baas for all digital services, and we are satisfied we did. We would recommend this agency to any company who wants to get more our of their webshop. We would say this is one of the more affordable companies where they can take care of many aspects of your webshop/ website and create more sales.
Veronica Jibodh
Veronica Jibodh
2021-08-11
Tijdens de intake gesprekken met Sander kreeg ik al een fijn gevoel bij dit bedrijf. Ik heb met meerdere bedrijven gesproken voor de online marketing voor mijn bedrijf. Maar hier kreeg ik echt het gevoel dat ze met me meedachten. Demi is mijn campagne manager en ze denkt continu met me mee en houdt me regelmatig op de hoogte. Overall: Dit bedrijf is professioneel en ze weten waar ze het over hebben.
Joëlle de Koning
Joëlle de Koning
2021-04-05
Rens Tenzer
Rens Tenzer
2021-01-20
Het beste online marketing bureau van Amsterdam!
S Osman
S Osman
2021-01-06
Ik ben erg blij met onze samenwerking bij Baas&Baas. Ze communiceren goed en zijn altijd vriendelijk, beleefd en professioneel. Onvermijdelijk komen er moeilijkheden/obstakels bij het facebookadverteren voor..., dan denken ze graag mee en helpen je vooruit.

Kom jij langs voor een koffie?
of neem contact op.

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U