WatersportReus

WatersportReus de specialist in onderhoud en reparatie aan speedboten, buitenboordmotoren en inboardmotoren. Dit bedrijf in de omgeving van Enkhuizen is ook gespecialiseerd in onderhoud en reparatie op locatie.

watersportreus-logo|Watersportreus|Watersportreus

Why?

WatersportReus was toe aan nieuw design met een professionele uitstraling. Ook is Baas & Baas gevraagd om de online vindbaarheid van WatersportReus te verbeteren.

How?

Door middel van de nieuwe website worden bezoekers op een visuele manier aangetrokken om een afspraak in te plannen door middel van een van de contactformulieren. Verder heeft Baas & Baas gezorgd voor on-page SEO optimalisatie.  Met succes, er is een toename in het conversiepercentage op de website. Naast webdevelopment verzorgt Baas & Baas de Online Marketing van WatersportReus. Met de social media campagnes trekken de juiste doelgroep aan uit de regio's waar WatersportReus werkzaam is. WatersportReus heeft nu een betere vindbaarheid, waardoor klanten makkelijker contact kunnen opnemen voor een bootreparatie op locatie.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • (on-page) SEO optimalisatie
  • Online Marketing
  • Facebook Advertising

Het resultaat kun je bekijken op www.watersportreus.nl

Een stijging in de resultaten:

Conversiepercentage: 2.14%

Websitebezoekers: 19.15%

Facebookfans: 370

(06/01/18 – 31/06/18) in vergelijking met (01/04/18 – 31/05/18)

2.14% stijging in conversie
19.15% meer websitebezoekers
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Kroonluchter

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerde on-page SEO

Alpaca Loca

Online marketing strategie

Kerstactie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin