Bar Italia

Bar Italia is een Amerikaans-Italiaans restaurant voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van heerlijke pasta’s, scroppino’s en lekkere drankjes. In samenwerking met restaurant en bar Metropolitain kan je bij Bar Italia altijd genieten van zowel een snel gerecht, een gezellig diner, tot een hele avond uit. Het restaurant bevindt zich in een monumentaal gebouw met ingangen aan de Nes voor het restaurant en Rokin voor de bar. Het interieur is industrieel en functioneel, maar straalt wel warmte en authenticiteit uit. Dus, zin in een echte Italiaanse espresso, een cocktail, of magnifieke Italiaanse gerechten? Dan is Bar Italia de perfecte plek.

Bar Italia is een Amerikaans-Italiaans restaurant voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van heerlijke pasta’s, scroppino’s en lekkere drankjes.

Probleem

Het probleem waar Bar Italia tegenaan liep was het opbouwen van naamsbekendheid en het aanspreken van lokale mensen en bedrijven (voor bedrijfsuitjes), hun klantenbestand bestond namelijk grotendeels uit dagjesmensen en toeristen en hier wilden ze een verandering in brengen. Om deze doelstellingen te bereiken riep Bar Italia de hulp in van Baas & Baas.

Oplossing 

Met behulp van social media management en Meta advertenties hebben wij gewerkt aan het verhogen van naamsbekendheid en het aantal reserveringen. De advertenties waren vaak specifiek getarget op de lokale omgeving om zo meer locals te trekken naar het restaurant.

Resultaten

Via social media management en Meta advertenties zijn er sinds de samenwerking begonnen is, al meer dan 230.000 weergaven gegenereerd, vervolgens zijn hieruit meer dan 5000 clicks gekomen.  

Meta advertenties: >230.000 weergaven
Social Media Management
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

ByLidian

1.700.000+ weergaven

ROAS van boven 5.0

Enify

WordPress Website

Contentstrategie

Maydanoz

Google Ad Campagne

Click-through-rate van 9,36%

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin