Bar Italia

Bar Italia is een Amerikaans-Italiaans restaurant voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van heerlijke pasta’s, scroppino’s en lekkere drankjes. In samenwerking met restaurant en bar Metropolitain kan je bij Bar Italia altijd genieten van zowel een snel gerecht, een gezellig diner, tot een hele avond uit. Het restaurant bevindt zich in een monumentaal gebouw met ingangen aan de Nes voor het restaurant en Rokin voor de bar. Het interieur is industrieel en functioneel, maar straalt wel warmte en authenticiteit uit. Dus, zin in een echte Italiaanse espresso, een cocktail, of magnifieke Italiaanse gerechten? Dan is Bar Italia de perfecte plek.

Bar Italia is een Amerikaans-Italiaans restaurant voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van heerlijke pasta’s, scroppino’s en lekkere drankjes.

Probleem

Het probleem waar Bar Italia tegenaan liep was het opbouwen van naamsbekendheid en het aanspreken van lokale mensen en bedrijven (voor bedrijfsuitjes), hun klantenbestand bestond namelijk grotendeels uit dagjesmensen en toeristen en hier wilden ze een verandering in brengen. Om deze doelstellingen te bereiken riep Bar Italia de hulp in van Baas & Baas.

Oplossing 

Met behulp van social media management en Meta advertenties hebben wij gewerkt aan het verhogen van naamsbekendheid en het aantal reserveringen. De advertenties waren vaak specifiek getarget op de lokale omgeving om zo meer locals te trekken naar het restaurant.

Resultaten

Via social media management en Meta advertenties zijn er sinds de samenwerking begonnen is, al meer dan 230.000 weergaven gegenereerd, vervolgens zijn hieruit meer dan 5000 clicks gekomen.  

Meta advertenties: >230.000 weergaven
Social Media Management
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Henri Willig

135.000 personen bereikt

7700+ website bezoekers

Curaloe

Facebook & Instagram campagnes

Omzet goals ruim gehaald

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin