Gouden Reael

De Gouden Reael is een restaurant aan de Zandhoek op het Realeneiland. Café Caron is het familierestaurant van Alain Caron en zijn twee zoons, David en Tom. Het historische pand in Amsterdam-West heeft twee verdiepingen en biedt een breed assortiment aan Franse wijnen. Vooral wijnen uit noordelijke regio’s zoals Bourgogne, Loire en de Beaujolais. De Gouden Reael heeft een van de grootste selecties van Amsterdam! Samen met de Franse wijnen biedt chef Thomas Demuth een 3 of 4-gangen menu die elke maand gewijzigd wordt.

Interieur van restaurant de Gouden Reael

Probleem 

Eigenaar Alain Caron heeft samen met Petit Caron ook De Gouden Reael! Veel mensen weten niet dat De Gouden Reael van Caron is en dit willen ze graag duidelijk maken. Ook liep De Gouden Reael tegen het probleem aan dat er een aantal slechte recensies op het internet stonden, hierdoor had het restaurant niet een groot aantal bezoekers/reserveringen. 

Oplossing 

Ten eerste hadden we als doel om meer reserveringen, en dus meer bezoekers, te genereren. Door slechte recensies ging dit moeilijk en dit wilde ze graag verbeteren. Wij zijn voor de Gouden Reael aan de slag gegaan met Meta advertising en Google Ads. De Google Ads hebben wij grotendeels ingezet om nieuwe reserveringen te genereren, daarnaast hebben we Meta advertising ingezet om de naamsbekendheid te vergroten en vacatures te promoten. 

Resultaten

We zijn voor De Gouden Reael gaan adverteren op de organic socials, zowel Instagram als Facebook, en hebben Google Advertising ingezet. 

Google Ads resultaten: vanaf juni 2022 gezorgd voor 500+ reserveringen, dat zijn gemiddeld 75 reserveringen per maand. 

Meta advertising resultaten: in 6 maanden ruim 250.000+ mensen bereikt.

Google Ads: 500+ Reserveringen
Meta Advertising: 250.000+ mensen bereikt
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Swan and the People

35 maandelijkse aankopen via advertentiekanalen

Meta & Google Advertising

DLE.Energy

Webflow website

CRM - Hubspot & 2Solar

Bar Italia

Meta advertenties: >230.000 weergaven

Social Media Management

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin