Online Adverteren 2018-03-10T14:51:31+00:00

ONLINE ADVERTEREN?

_________

LEES MEER!

Retargeting toepassen?
_________

Hoe kan ik het beste online adverteren?

Het advertentieprogramma Google Adwords is een ideale manier om hoog te ranken in de zoekmachine op relevante keywords. Jouw website genereert zo meer relevante bezoekers. Het onderste uit de kan halen? Wij ontwikkelen Google Adwords campagnes op maat. Een resultaat gerichte opzet van de campagne is cruciaal voor goedlopende campagne. Wij zorgen voor de juiste instellingen, targeten en techieken.

Hoe werkt het?

Bij elke zoekopdracht wordt er een veilig gestart. Vervolgens wordt een bod geplaatst. De combinatie van het bod en andere factoren zoals relevantie, kwaliteit van de landingspagina en CTR bepalen uiteindelijk welke advertenties vertoond worden en op welke positie in de zoekresultaten. Met Google Adwords betaal je alleen als er op jouw advertentie geklikt wordt en wij blijven binnen jouw advertentiebudget.

online-adverteren-adwords-amsterdam

Wist je dat?

Meer dan 75% van de mensen start zijn zoektocht naar nieuwe diensten en producten via internet!

Adwords campagne opstarten

Zo zetten wij jouw online campagne effectief op:

– Keyword research
Welke relevante zoekwoorden zijn belangrijk voor uw doelgroep?
– Concurrentieanalyse
Welke concurrenten zijn er actief op deze zoekwoorden en wat zijn de huidige best-practices?
– Campagne setup
Een resultaatgerichte opzet van de campagne is cruciaal voor een goedlopende campagne. De juiste instellingen, targeting, opties en tactieken dienen vooraf uitgestippeld te worden.
– Google Analytics setup
Visitor tracking, instellen van doelen, tag manager en Adwords conversion tracking

Adwords campagne managen

Campagne beheer dient op wekelijkse basis te geschieden zodat het Adwords budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Door middel van campagne beheer wordt voorkomen dat er teveel betaald wordt voor zoekwoorden, de juiste, relevante en winstgevende zoekwoorden worden bereikt.
online adverteren amsterdam

REVIEWS
_________

Wij staan door Baas & Baas bovenaan op belangrijke zoekwoorden als “watersport webshop” en “boottafel”, ook scoren wij in de regio erg goed op “watersportwinkel”.

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr

Adverteren op Facebook
_________

Wat zijn de mogelijkheden van Facebook?

Facebook is een perfect medium om heel gericht te gaan adverteren. Gezamenlijk zorgen we voor een duidelijke Facebook advertentie strategie. Of het doel nu meer naamsbekendheid,  meer website bezoekers of meer Facebook-likes is: wij zorgen voor een succesvolle Facebook campagne.

Hoe werkt het adverteren op Facebook?

Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door te adverteren op Facebook komt dit ideaalplaatje voor adverteerders weer een stukje dichterbij. Door gebruik te maken van de demografische- en geografische gegevens die binnen Facebook beschikbaar zijn, is gericht adverteren geen wens meer maar werkelijkheid. De combinatie met een sociale context waarbinnen de advertenties worden vertoond, maakt dit medium zelfs nóg krachtiger. Facebook heeft in Nederland inmiddels meer dan 9,6 miljoen gebruikers.

Zodra je campagne loopt, is het belangrijk om deze te blijven volgen. Hoe effectief is de campagne? Hoe besteed je je budget gedurende de dag? En hoe reageert de doelgroep op de advertenties? Baas & Baas helpt je graag met het ontwikkelen en lanceren van je campagnes. Wij adviseren, analyseren en optimaliseren advertentiecampagnes zodat er het maximale rendement uit wordt gehaald.

Facebook Advertising

CONTACT OPNEMEN

Heb je interesse in een van onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naam
Email
Onderwerp
Bericht

CONTACTGEGEVENS

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Buikslotermeerdijk 51
1025 WH Amsterdam
KVK: 70756635