WIL JIJ DE BAAS
WORDEN MET ONLINE ADVERTEREN?

Wil jij leads genereren via Google ADS of social media? Door middel van data driven advertenties maken wij van jouw bedrijf een ‘leadsfabriek’.

Meer informatie
Contact

WERKWIJZE
ONLINE ADVERTEREN

Wij werken altijd volgens hetzelfde principe indien een klant wil beginnen aan online adverteren. De campagnes worden eenmalig opgestart, waarvoor je een eenmalig bedrag betaalt. Hierna is het zaak de campagnes te onderhouden, de campagnes worden op dagelijkse basis bijgestuurd. Aan het einde van de maand volgt een rapportage van de prestaties van jouw bedrijf.

WELK KANAAL?

FACEBOOK
ADVERTISING

Belangrijk bij adverteren is om de juiste advertentie, op het juiste moment, aan de juiste persoon te tonen. Door gebruik te maken van de demografische- en geografische gegegevens binnen Facebook, is gericht adverteren mogelijk.

Meer informatie

GOOGLE
ADS (ADWORDS)

Google Ads is een ideale manier om hoog te ranken in de zoekmachine op relevante keywords. Jouw website genereert zo meer relevante bezoekers.

Meer informatie

INSTAGRAM
ADVERTISING

Alleen een post online zetten is niet genoeg op Instagram. Het is van belang om de juiste mix te vinden tussen de advertentie, doelgroep, timing, sfeer en engagement. Jouw advertentie kan zomaar een conversie knaller worden voor jouw merk.

Meer informatie

DISPLAY
ADVERTENTIES

Wanneer een potentiële klant jouw website bezocht heeft is het zaak om deze te 'retargeten' door middel van display advertenties. Display advertenties kunnen ook zonder retargeting gebruikt worden.

Meer informatie

LINKEDIN
ADVERTISING

LinkedIn is ideaal voor bedrijven die zich puur richten op de zakelijke markt. Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door te adverteren op LinkedIn komt dit ideaalplaatje voor adverteerders weer een stukje dichterbij.

Meer informatie

BING
ADVERTISING

Het advertentieprogramma van Bing is een ideale manier om hoog te ranken in de zoekmachine op relevante keywords. Jouw website genereert zo meer relevante bezoekers. Wij ontwikkelen Bing campagnes op maat.

Meer informatie

PINTEREST
ADVERTENTIES

Pinterest advertising is perfect om jouw doelgroep te inspireren met mooie content, zodat zij weten wat ze willen gaan doen, maken of kopen.

Meer informatie

TIKTOK
ADVERTISING

TikTok advertising is perfect om jouw (jonge) doelgroep te bereiken met creatieve content. Originaliteit en humor staan centraal. Alleen dan verover je een plekje in het hart van je publiek.

Meer informatie

REVIEWS

Baas & Baas heeft onze website gemaakt en doet daarnaast onze online marketing. De website ziet er echt fantastisch uit, ongelofelijk wat ze neer weten te zetten voor het bedrag dat we hebben betaald. Daarnaast presteren onze advertenties goed en verloopt het contact zeer makkelijk en vlot. Al met al, super blij mee!!

StudeerpilLogoMick Vrij, Studeerpil

Zoek je een marketingbureau? Dan zit je hier goed! Deze jongens denken met je mee en komen hun afspraken na. Kortom, een partner waar je op kunt bouwen.

sollicitego-logoBas Klein Geltink, Sollicitego

Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

Joris Reus, WatersportReus

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U