Wil jij de baas worden in SEO

Met onze SEO training leer je alle ins & outs over zoekmachine optimalisatie.

Lees meerContact

SEO Training in Amsterdam

Ben je ondernemer en wil je de vindbaarheid van je website in de zoekmachines verbeteren? Bij Baas & Baas geven we individuele trainingen of een workshop voor je hele team. Zo wordt snel duidelijk waar de verbeteringen wat betreft SEO zitten voor jouw bedrijf. In de training leer je specifieke methodes en technieken om je positie in de zoekmachines te verbeteren. Na de training kun je hier zelfstandig mee aan de slag of kunnen wij je nog verder op weg helpen. Met vaste feedback momenten en maandelijkse voortgangsrapportages maken we de samenwerking zo transparant mogelijk. Wij denken graag met je mee en antwoorden snel, volledig en zorgvuldig.

Online marketing bureau
Wil je een echte online marketing baas worden? Baas & Baas staat voor je klaar. Wij zijn niet alleen de baas in SEO, maar ook in social, organic, paid en display advertising. Met de inzet van deze verschillende kanalen zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid meer awareness, conversie of leads oplevert. Kom gerust eens langs, dan delen we graag onze inzichten met je. Heb je vragen of barst je van de ideeën? Laat het ons weten! We zijn benieuwd naar jouw inzichten.

SEO Optimalisatie

In het Bazen team hebben we verschillende jonge bazen die gespecialiseerd zijn in SEO. Zij weten precies wat ze kunnen doen om jouw bedrijf te optimaliseren voor SEO. Ze zorgen ervoor dat je website hoger komt te staan in de zoekmachines en gaat hierbij een uitdaging niet uit de weg. Bij Baas & Baas helpen we onze klanten zoals we een vriend helpen: zo goed we maar kunnen.

We vinden het belangrijk om altijd eerlijk en transparant te zijn. We scheppen dan ook geen valse verwachtingen, maken duidelijk afspraken en zorgen voor een maandelijkse rapportage. Samen zorgen we dat jouw bedrijf digitaal op de kaart komt te staan.

Social media als onderdeel van content strategie

Welke content maakt een content strategie?

Als online marketing bureau kunnen wij verschillende vormen van content inzetten om te komen tot een effectieve content strategie:

SEO Workshop Amsterdam

Wil jij de baas worden in Google, maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Baas & Baas kan je hierbij helpen. Wij geven een praktische SEO training bij jouw bedrijf op locatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een SEO workshop op ons kantoor in Amsterdam te volgen.

SEO Training

In de SEO workshop geven we training aan de hand van van theoretische voorbeelden. Daarnaast is er veel ruimte voor verschillende oefeningen en het bespreken daarvan. Na het afronden van de training zijn er veel aanknopingspunten waar je zelf verder aan kunt werken om jouw website verder te optimaliseren voor de zoekmachines. Voorafgaand aan de training informeren wij naar het gewenste niveau van de workshop. Op basis daarvan passen we de leerdoelen aan en zorgen we dat de training geschikt is voor alle deelnemers.

Ik wil meer informatie

Online leadgeneratie

Groeien, dat is de ambitie van elk bedrijf. Want meer groei betekent meer klanten, meer bekendheid, meer status én omzet.

Lees meer

E-commerce strategie

Met jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce marketing weten wij als geen ander met welke aanpak we jouw webshop naar een hoger niveau tillen.

Lees meer

B2B strategie

Bestaat jouw klantenkring uit bedrijven en is dit de doelgroep die jij wil aanspreken?

Lees meer

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin