Hedgehog Company

Hedgehog Company hanteert een ondernemende en interdisciplinaire aanpak om samen met haar partners duurzaamheid te realiseren. Hun stip op de horizon is een klimaatneutraal 2030. Niet door consultancy-rapporten te maken die in de la belanden, maar juist door doelgericht, een haalbare en betaalbare impact te creëren. Middels hun ondernemende aanpak zorgen zij met subsidies en kostenbesparingen dat bedrijven duurzame tijd kunnen besparen voor zo min mogelijk geld.

Probleem

Het probleem van TheHedgehogCompany was dat hun website niet goed genoeg werd gevonden in zoekmachines. Er lag een veel hogere potentie wat betreft website bezoekers, vooral omdat het een vooruitstrevend en duurzaam initiatief is waar men nog weinig van af weet. Het was tijd voor Hedgehog om naamsbekendheid op te bouwen, en dat begint bij website bezoekers.

Oplossing

Wij hebben voor Hedgehog offline SEO technieken toegepast. Onder off-page SEO vallen de optimalisatie mogelijkheden die niet direct zichtbaar zijn op de website. Off-page SEO bestaat uit het verzamelen van externe links naar een website om de website autoriteit te verbeteren. Dit verzamelen van links wordt ook wel linkbuilding genoemd.

Resultaat

Door middel van linkbuilding hebben wij ervoor gezorgd dat er genoeg verwijzende domeinen aanwezig zijn op andere websites. Hierdoor hebben wij het website verkeer naar de website van HedgeHog vergroot.

Optimalisatie websitesnelheid
Geoptimaliseerde on-page SEO
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

ValueBlue

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Actief 65+

Gemiddelde CTR 4,2%

Gemiddelde CPM €4,98