Hedgehog Company

Hedgehog Company hanteert een ondernemende en interdisciplinaire aanpak om samen met haar partners duurzaamheid te realiseren. Hun stip op de horizon is een klimaatneutraal 2030. Niet door consultancy-rapporten te maken die in de la belanden, maar juist door doelgericht, een haalbare en betaalbare impact te creëren. Middels hun ondernemende aanpak zorgen zij met subsidies en kostenbesparingen dat bedrijven duurzame tijd kunnen besparen voor zo min mogelijk geld.

Probleem

Het probleem van TheHedgehogCompany was dat hun website niet goed genoeg werd gevonden in zoekmachines. Er lag een veel hogere potentie wat betreft website bezoekers, vooral omdat het een vooruitstrevend en duurzaam initiatief is waar men nog weinig van af weet. Het was tijd voor Hedgehog om naamsbekendheid op te bouwen, en dat begint bij website bezoekers.

Oplossing

Wij hebben voor Hedgehog offline SEO technieken toegepast. Onder off-page SEO vallen de optimalisatie mogelijkheden die niet direct zichtbaar zijn op de website. Off-page SEO bestaat uit het verzamelen van externe links naar een website om de website autoriteit te verbeteren. Dit verzamelen van links wordt ook wel linkbuilding genoemd.

Resultaat

Door middel van linkbuilding hebben wij ervoor gezorgd dat er genoeg verwijzende domeinen aanwezig zijn op andere websites. Hierdoor hebben wij het website verkeer naar de website van HedgeHog vergroot.

Optimalisatie websitesnelheid
Geoptimaliseerde on-page SEO
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Maggie's Way

Advies bij merkpositionering

Ondersteuning bij Online strategie

ValueBlue

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Martijn de Wit

CTR van 3,5%

Gemiddelde CPM van €4,33

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin