StellaPower

Bij StellaPower® geloven ze dat zij hun klanten kunnen helpen om de transitie naar schone energie gemakkelijk te maken. Als pioniers en experts in schone energie weten ze wat er nodig is om hun klanten te bevrijden van hun kostbare afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Hun doel is om u een holistische oplossing te bieden om bedrijven te helpen bij het produceren en gebruiken van zijn eigen energie, het behalen van klimaatdoelstellingen en het verbeteren van bedrijfsresultaten.

Stellapower

Probleem

StellaPower had een design voor een website, maar nog geen website. Het is een interactieve moderne website die goed moet worden gebouwd wil de strekking van StellaPower goed overkomen. Het nieuwe design moest dus in Wordpress worden omgebouwd in een goed werkende, snelle en veilige website voor zowel desktop als mobiel.

Oplossing

Wij hebben een goede website gebouwd voor deze duurzame klant. Hij is snel, de bewegende visuele elementen zijn goed opgebouwd, en hij werkt naar behoren.

Resultaat

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Website onderhoud is ook mogelijk

Bekijk de website hier!

Nieuwe en moderne website
Geoptimaliseerd voor alle devices
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Anfora

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Noubased

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

Mogambo

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin