Sup Sup Club

Sup Sup Club is een SUP-board verhuurbedrijf met vestigingen door heel Nederland, en zelfs een in België. In elke grote stad vind je wel een stand-up-paddle verhuur van Sup Sup, waar je uitstekend wordt geholpen met jouw gear en techniek. Naast dat de geweldige Sup Sup staff voor je klaar staat voor al jouw vragen, kun je ook gemakkelijk zelf een sup-board huren door middel van het handige locker concept. Meld je aan, kies je locatie, open de locker, en suppen maar! Ook kun je bij SupSupClub terecht voor de leukste uitjes met collega’s, familie of vrienden, organiseren ze privé-en groepslessen, en organiseren ze vaak leuke speciale sup-tochten zoals de sunrise expedition. Kortom, Sup Sup Club heeft alles in huis om jou een perfecte dag op het water te bezorgen!

Probleem

Sup Sup Club’s bekendste locaties waren al druk bezocht, waaronder bij Amstel Boat House en bij de Utrechtse Singel. Echter wisten nog weinig mensen van het Sup 2 Go concept van Sup Sup Club. Dit is juist een makkelijke manier is om in beweging te blijven en tegelijkertijd van de natuur te genieten, ofwel met gezelschap of alleen. Dit geweldige concept kon nog wel wat extra onder de aandacht gebracht worden. Daarom was SupSupClub op zoek naar een online marketing partner die hen kon helpen de juiste mensen (digitaal) aan te spreken en enthousiast te maken.

Oplossing

Na een goede strategie op te hebben gesteld, zijn we voor Sup Sup Club aan de slag gegaan met Meta en Google advertising. Qua content hebben we per jaargetijde aanpassingen gemaakt in zowel visueel beeld als tekst, en hebben we wekelijks zowel Meta als Google geoptimaliseerd zodat we de juiste doelgroep aanspraken. De campagnes waren gericht op het behalen van meer reserveringen van een sup-board, en uiteraard om Sup Sup Club en het Sup 2 Go concept meer naamsbekendheid te bezorgen.

Resultaat

Met de Meta advertenties hebben we tot op heden (2022) 157.000 mensen weten te bereiken en daarmee ongeveer 7.300 klikken naar de website behaald. Met Google Ads zorgde we met een hoge CTR van 17,87% voor 20.500 klikken naar de website. Zo hebben we er voor gezorgd dat steeds meer mensen kunnen genieten van een leuke dag op het water, samen met SupSupClub! 

CTR van >17%
157.000 mensen bereikt
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way