FunkyVinyl

Funky Vinyl is veel meer dan een veelzijdig en uniek boekings­kantoor. Het is dé place to be om jouw feest naar grote hoogte te brengen met onnavolg­bare totaal­concepten als bijvoorbeeld The Get Down Party, Soul Night en Dubstation. Funky Vinyl startte in 2016 met zes dj’s die elkaar afwisselden in een aantal clubs. Unique selling point: Funk, vakman­schap en variatie. Het bleef niet bij deze succes­volle formule, in de jaren die volgde is het muzikale collectief gegroeid en uitgebreid. Zowel dj’s als originele Live Acts hebben zich aangesloten

Probleem

Funky Vinyl wilde een website van deze tijd. Een website waarop veel gebeurt, maar dit mocht uiteraard niet ten koste gaan van de snelheid van de website.

Oplossing

Wij hebben een moderne, interactieve website gebouwd met veel geanimeerde onderdelen en een speels karakter. Daarnaast hebben we de website geoptimaliseerd voor de zoekmachine door on-page en off-page SEO technieken toe te passen.

Resultaat

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Website onderhoud is ook mogelijk

Bekijk het resultaat hier!

Geoptimaliseerde User Experience
Geoptimaliseerd on-page SEO
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

StellaPower

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerd voor alle devices

Lezen op school

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Nieuwe en frisse website

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin