Kroonluchter

Voor het kopen en laten restaureren van uw droom kroonluchter bent u bij kroonluchter aan het juiste adres. Of je nu een vide lamp of kleine kroonluchter, antieke kroonluchter of meerdere kroonluchters, alleen kroonluchter plafonnière of lampen kroonluchters wilt kopen; Kroonluchter heeft voor ieder wat wils. Het team is ervaren, klantgericht en gediplomeerd. Gemotiveerde vakmensen vervaardigen de producten in eigen atelier.

Kroonluchter

Probleem

Kroonluchter.nl had een mooi nieuw design voor hun webshop, maar geen kundige websitebouwers om het nieuwe design te verwezenlijken.

Oplossing

Onze webdevelopers hebben een snelle, veilige, en goed werkende website gebouwd aan de hand van het bestaande design. Ook hebben we de website geoptimaliseerd voor de zoekmachine door on-page en off-page SEO toe te passen.

Resultaat

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Website onderhoud is ook mogelijk

Bekijk het resultaat hier!

Nieuwe en moderne website
Geoptimaliseerde on-page SEO
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Van Maar Advies

142% stijging in websitebezoekers

4.88% toename in conversie

Mogambo

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin