Probleem

Eventcare heeft moeite met het aantrekken van nieuw personeel. Meerdere branches kampen met een personeelstekort. Vandaar heeft Eventcare hulp nodig bij het promoten van hun nieuwe vacatures. Eventcare bied werk aan op festivals en evenementen, vooral in de op- en afbouw, en hier moest dus gericht op getarget worden.

Oplossing

Wij hebben meerdere Facebook campagnes opgezet voor Eventcare met pakkende teksten en visuals die er voor hebben gezorgd dat er meer mensen hebben gesolliciteerd. Naast Facebook hebben wij TikTok en Pinterest weten in te zetten om meer naamsbekendheid te genereren. Naast deze online marketing technieken hebben wij het ook eens offline gezocht: Eventcare had flyers en stickers nodig, die wij voor hen hebben ontworpen.

Resultaat

Door het inzetten van social advertising hebben wij voor Eventcare meer dan 65.000 mensen op de ads geklikt en meer dan 400 leads binnen gehaald.

Klikken >65.000
Leads >400
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower