Eventcare

Eventcare is een allround event-productiestudio gevestigd in Amsterdam. Eventcare, opgericht in 2016, is gevormd door een team dat ruimte zag om het niveau en de kwaliteit van evenementen te verbeteren en daartoe besloot. Jong, enthousiast en met een frisse kijk op welke waarden er echt toe doen in de evenement beleving, wilde Eventcare een relevant merk worden in de muziek-, kunst-, business-to-business- en culturele industrie over de hele wereld.

Probleem

Eventcare had moeite met het aantrekken van nieuw personeel. Meerdere branches kampen met een personeelstekort, en daarom had Eventcare hulp nodig bij het promoten van hun nieuwe vacatures. Eventcare bied werk aan op festivals en evenementen, vooral in de op- en afbouw, en hier moest dus gericht op getarget worden.

Oplossing

Wij hebben meerdere Facebook campagnes opgezet voor Eventcare met pakkende teksten en visuals die er voor hebben gezorgd dat er meer mensen hebben gesolliciteerd. Naast Facebook hebben wij TikTok en Pinterest weten in te zetten om meer naamsbekendheid te genereren. Naast deze online marketing technieken hebben wij het ook eens offline gezocht: Eventcare had flyers en stickers nodig, die wij voor hen hebben ontworpen.

Resultaat

Door het inzetten van social advertising hebben wij voor Eventcare meer dan 65.000 mensen en meer dan 400 leads binnen gehaald.

Klikken >65.000
Leads >400
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

CorporateWise

LinkedIn strategie

LinkedIn content

Avalon Connect

Nieuwe en moderne website

Geoptimaliseerd voor alle devices