Eventcare

Eventcare is een allround event-productiestudio gevestigd in Amsterdam. Eventcare, opgericht in 2016, is gevormd door een team dat ruimte zag om het niveau en de kwaliteit van evenementen te verbeteren en daartoe besloot. Jong, enthousiast en met een frisse kijk op welke waarden er echt toe doen in de evenement beleving, wilde Eventcare een relevant merk worden in de muziek-, kunst-, business-to-business- en culturele industrie over de hele wereld.

Probleem

Eventcare had moeite met het aantrekken van nieuw personeel. Meerdere branches kampen met een personeelstekort, en daarom had Eventcare hulp nodig bij het promoten van hun nieuwe vacatures. Eventcare bied werk aan op festivals en evenementen, vooral in de op- en afbouw, en hier moest dus gericht op getarget worden.

Oplossing

Wij hebben meerdere Facebook campagnes opgezet voor Eventcare met pakkende teksten en visuals die er voor hebben gezorgd dat er meer mensen hebben gesolliciteerd. Naast Facebook hebben wij TikTok en Pinterest weten in te zetten om meer naamsbekendheid te genereren. Naast deze online marketing technieken hebben wij het ook eens offline gezocht: Eventcare had flyers en stickers nodig, die wij voor hen hebben ontworpen.

Resultaat

Door het inzetten van social advertising hebben wij voor Eventcare meer dan 65.000 mensen en meer dan 400 leads binnen gehaald.

Klikken >65.000
Leads >400
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Motoshare

Subscribers per week +200

Openingspercentage 39%

Hedgehog Company

Optimalisatie websitesnelheid

Geoptimaliseerde on-page SEO

Alpaca Loca

Online marketing strategie

Kerstactie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin