IW-Net

IW-NET zal zorgen voor een multimodaal optimalisatieproces in het hele EU-vervoerssysteem, waardoor het modale aandeel van de binnenvaart wordt vergroot en de ambities van de EC worden ondersteund om de BKG-emissies van het vervoer tegen 2050 met tweederde te verminderen. Aanjagers van duurzaam infrastructuurbeheer en innovatieve schepen zullen een efficiënte en concurrerende binnenvaartsector door knelpunten in de infrastructuur, onvoldoende IT-integratie in de keten en langzame acceptatie van technologieën, zoals nieuwe scheepstypen, alternatieve brandstoffen, automatisering, internet der dingen, machine learning, aan te pakken.

Probleem

IW-net is onderdeel van IWT, een website die wij eerder al hebben gebouwd. Voor IW-net moest er een redesign komen, en deze website moest gebouwd worden.

Oplossing

Wij hebben een snelle, veilige en goed werkende website gebouwd voor IW-net.

Resultaat

  • Nieuwe en frisse website
  • Potentiële doelgroep beter bereiken
  • Website is geoptimaliseerd voor alle schermen
  • Websites worden snel en veilig gemaakt
  • Website onderhoud is ook mogelijk

Bekijk het resultaat hier!

Vernieuwde website
Geoptimliseerde on-page SEO
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Dashboard BECIS

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Anfora

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

SunnyMinds

WordPress webdevelopment

SEO optimalisatie

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin