Project omschrijving

ValueBlue

Webdevelopment
& SEO

ValueBlue

ValueBlue geeft inzicht in IT met als doel het verbeteren van de bedrijfsvoering. ValueBlue is de ontwikkelaar van BlueDolphin: een toegankelijk platform voor enterprise architecture en business Process Management dat makkelijk te onderhouden is. Het is een centraal platform ware alle relevante informatie beschikbaar is voor werknemers in het bedrijf en in IT.

Why?

Baas & Baas is gevraagd om de website te vernieuwen en SEO te optimaliseren. Verder wil ValueBlue de vindbaarheid in de organische zoekresultaten verbeteren door middel van SEO optimalisatie en linkbuilding.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de SEO strategie en het uitvoeren hiervan. Het doel van deze online marketing was een sterke toename in de vindbaarheid. Door middel van website optimalisatie en linkbuilding is dit met succes uitgevoerd. Daarnaast is er een nieuwe informatieve website ontwikkeld. Deze website is ook on-page geoptimaliseerd. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever, hebben we grote stappen kunnen zetten bij het verbeteren van de vindbaarheid in Google. Ook is de klant zeer tevreden met de nieuwe look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie
  • Linkbuilding

Het resultaat kun je bekijken op valueblue.com

Wil je graag meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

contact