Project omschrijving

Becis

Webdevelopment &
SEO optimalisatie

BECIS

BECIS is een adviesbureau op het gebied van informatiemanagement. In de vergaande gedigitaliseerde overheid vervullen zij een schakelfunctie tussen organisatie en IT. BECIS creëert positieve beweging bij organisaties.

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor BECIS. Daarnaast is goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten van belang.

How?

Baas & Baas heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de website voor BECIS. Het doel van deze website was om overzichtelijkheid en duidelijkheid naar voren te brengen. Dit heeft Baas & Baas uitgewerkt door de content op een overzichtelijke manier te plaatsen op de website. Door middel van on-page SEO optimalisatie van de website heeft Baas & Baas de vindbaarheid van de website in de organische zoekresultaten verbeterd. Door een uitstekende samenwerking met de opdrachtgever, hebben we grote stappen kunnen zetten bij het verbeteren van de vindbaarheid op Google. De klant is zeer tevreden met de nieuwe look van de website.

What?

  • WordPress webdevelopment
  • SEO optimalisatie

Het resultaat kun je bekijken op www.becis.nl

Wil je graag meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

contact