Deliverables
Google Ad Campagne
Click-through-rate van 9,36%

Probleem 

Het probleem waar Maydanoz tegenaan liep waren het aantal reserveringen, deze moeten omhoog. Doordat het restaurant zich in de Pijp bevindt, waar veel studenten wonen, zijn de social media kanalen erg belangrijk. Maydanoz had niet veel bereik op de organische socials waardoor het aantal reserveringen maar niet omhoog ging. 

Oplossing 

Voor het targeten van deze doelgroep en om überhaupt meer naamsbekendheid te generen zijn we voor Maydanoz aan de slag gegaan met social media management (Instagram en Facebook). Ook met Google Ads konden wij ervoor zorgen dan Maydanoz meer naamsbekendheid kreeg en daarmee meer reserveringen genereerde. 

Resultaten

De samenwerking is tot nu toe zeven maanden aan de gang en heeft voor mooie resultaten gezorgd. Op Instagram is een bereik van 6.700+ gegenereerd en op Facebook een van 4.400+. Voor de Google Ads hebben de campagnes een gemiddelde CTR (Click Through Rate) van 9,36 % behaald. Een gemiddelde CTR voor Google Ads is 3,17% (Kinsta, 2023). Het gemiddelde CPC (cost per click) van de Google Ads was €0,25. 

No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5.0 sterren op basis van 43 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower