Maydanoz

Restaurant Maydanoz is een voornamelijk Turks, maar ook Grieks, Libanees en Israëlisch restaurant. Het zit gevestigd in Amsterdam-Zuid en in de wijk Amsterdam De Pijp. Samen met diverse vleesgerechten, maar ook met vegetarische en vegan gerechten, krijg je bij Maydanoz een impressie van verschillende landen. Bij restaurant Maydanoz krijg je een impressie van verschillende landen op het gebied van eten en is het de ideale plek om culinair te dineren in een mooi restaurant.

Restaurant Maydanoz is een voornamelijk Turks, maar ook Grieks, Libanees en Israëlisch restaurant.

Probleem 

Het probleem waar Maydanoz tegenaan liep waren het aantal reserveringen, deze moeten omhoog. Doordat het restaurant zich in de Pijp bevindt, waar veel studenten wonen, zijn de social media kanalen erg belangrijk. Maydanoz had niet veel bereik op de organische socials waardoor het aantal reserveringen maar niet omhoog ging. 

Oplossing 

Voor het targeten van deze doelgroep en om überhaupt meer naamsbekendheid te generen zijn we voor Maydanoz aan de slag gegaan met social media management (Instagram en Facebook). Ook met Google Ads konden wij ervoor zorgen dan Maydanoz meer naamsbekendheid kreeg en daarmee meer reserveringen genereerde. 

Resultaten

De samenwerking is tot nu toe zeven maanden aan de gang en heeft voor mooie resultaten gezorgd. Op Instagram is een bereik van 6.700+ gegenereerd en op Facebook een van 4.400+. Voor de Google Ads hebben de campagnes een gemiddelde CTR (Click Through Rate) van 9,36 % behaald. Een gemiddelde CTR voor Google Ads is 3,17% (Kinsta, 2023). Het gemiddelde CPC (cost per click) van de Google Ads was €0,25. 

Google Ad Campagne
Click-through-rate van 9,36%
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Maggie's Way

Advies bij merkpositionering

Ondersteuning bij Online strategie

Swan and the People

35 maandelijkse aankopen via advertentiekanalen

Meta & Google Advertising

Martijn de Wit

CTR van 3,5%

Gemiddelde CPM van €4,33

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.

Google reviews worden ingeladen, of vind ze hier.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin