Hulp nodig bij jouw online marketing? Dit is onze werkwijze!

Door:

-

20/12/2018

de beste online marketing werkwijze

Verdient jouw bedrijf meer aandacht online maar heb je zelf geen tijd om hierin te investeren? Dan kunnen wij jou helpen. Een online marketing strategie verzin je niet zomaar en vereist de nodige aandacht. Zo bestaat een strategie uit verschillende vormen zoals bijvoorbeeld SEO en SEA maar ook social media. Om je een beeld te geven van wat Baas & Baas voor jouw bedrijf kan betekenen, vertellen wij je in deze blog meer over onze werkwijze.

SEO

Search Engine Optimization wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd en is een belangrijk onderdeel van online marketing. Bij Baas & Baas zorgen wij ervoor dat jouw website vaker gevonden wordt door middel van on- en off-page SEO. Om te beginnen gaan wij op zoek naar de zoekwoorden waarmee de juiste bezoekers naar jouw website komen. Deze implementeren wij vervolgens op de website, dit is on-page SEO. Vervolgens zorgen wij door middel van linkbuilding en content marketing, off-page SEO voor een stijging in de rankings.

Baas & Baas biedt iedereen eerst een gratis SEO scan aan. Hiermee brengen wij de positie van jouw bedrijf in kaart en kunnen we inschatten wat er precies moet gebeuren. Vervolgens gaan wij aan de slag met de opgestelde strategie, waarbij we enkel gebruik maken van door Google goedgekeurde en gewaardeerde methodes. Elke maand krijg je een volledige rapportage van de prestaties van jouw bedrijf.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en omvat het betaald adverteren in de zoekmachine. Door middel van Google Ads kun je zelf advertenties maken en inzetten. Het optimaal inzetten van Google Ads vereist enige kennis. Het werkt aan de hand van een veilingsysteem waarmee je kunt bieden op advertentieplekken in de zoekmachine. Dit gaat op basis van zoekwoorden. Naast de hoogte van het bod, kijkt Google ook naar de kwaliteit van de advertentie. Om kosten te besparen is het dus ook belangrijk om de advertentie te optimaliseren.

Ook voor SEA biedt Baas & Baas een gratis scan ter waarde van €300,- aan. Aan de hand van de scan doen wij een vrijblijvend voorstel om de Google Ads campagne optimaal op te starten en te monitoren. Wij geven advies over de kwaliteit van de advertentie, analyseren de resultaten en optimaliseren de campagne, zodat het maximaal rendement uit de advertenties wordt gehaald.

Social media

Ook social media is een belangrijk onderdeel van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Het maken van een goede social media strategie kan veel vragen oproepen. Want wat moet je precies posten? Op welk kanaal moet je het posten en wanneer? Daarna krijg je soms te maken met (negatieve) reacties en zijn advertenties ook een mogelijkheid.

Baas & Baas biedt hulp bij deze zaken en geeft advies over de aanpak hiervan. Wij helpen je onder andere bij het kiezen van de juiste social media kanalen om jouw content te promoten. Zo weten wij precies welk kanaal nodig is op welk moment en helpen wij jouw bereik te vergroten.

Heb je interesse gekregen in een van onze diensten of heb je een vraag naar aanleiding van deze blog? Stel hem dan gerust!

Online Baas worden? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Over de auteur:
LinkedIn icon
Wil jij een online baas worden? Wij maken van jouw website graag een baas op het internet.

Wij bieden alle websites een gratis quick scan aan.
Gratis quick scan!
Online Baas worden?

Laat je e-mail achter voor de maandelijkse baasbrief!

Bedankt voor je bericht!
Er is iets misgegaan met het versturen.
Categorieën
Recente berichten
Deel dit bericht

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Julien Dijkslag , Maart, 2023

Baas & Baas bedankt voor de goede service 🙌. Tot de volgende keer 💪🏼

Rogier van Kralingen , December, 2023

Geeft perspectief en uitstekende service, vooral in tijden waarin marketing overweldigend kan zijn.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Heleen Spruijt , Februari, 2020

We zijn superblij met het eindresultaat van onze webshop neeve.com en vinden de samenwerking met Baas & Baas erg goed. De lijnen zijn kort waardoor er snel én efficient geschakeld kan worden.

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
't Klooster Interieurmakers
VondelGym
PANCAKES Amsterdam
DGTL Health
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower