Linkbuilding 2018-03-10T14:50:10+00:00

LINKBUILDING

_________

LEES MEER!

WAAROM LINKBUILDING?
_________

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites naar jouw website. Het is tegenwoordig van belang dat links gerelateerd, relevant en van waarde zijn. De links moeten vooral echte kliks bevatten naar de site.

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding is een onmisbare schakel om een hoge positie in Google te bereiken. Bovendien is linkbuilding een factor waar je invloed op hebt als ondernemer. Dit werkt namelijk eenvoudig, des te meer kwalitatief goede links naar jouw website verwijzen; des te hoger jouw positie in Google wordt. Het verkrijgen van kwalitatieve links is echter een tijdrovend proces, waar veel ondernemers niet de tijd voor hebben.

linkbuilding-amsterdam

“Een mooie website is niets waard zonder bezoekers, bezoekers zijn niets waard zonder mooie website.”

Linkbuilding pakket van Baas & Baas

Linkbuilding is een van de specialiteiten van Baas & Baas. Wij zijn een online marketing bureau gespecialiseerd in SEO en gevestigd in Amsterdam. Het tijdrovende proces van linkbuilding nemen wij van jou over. Zo zorgen wij voor veel links van goede kwaliteit terwijl jij je bezig kan houden met andere zaken. Wij analyseren jouw websitebezoekers en passen hier onze methodes op aan. Met de gekozen zoekwoorden, gaan we aan de slag om jouw website hoger te laten scoren in Google.

Omdat wij zo snel en effectief werken, leveren wij zeer voordelig een kwalitatief linkprofiel. Hierdoor zal jouw ranking in Google verbeteren en zul jij meer bezoekers krijgen op jouw website. Neem gerust contact op voor een voordelig linkbuilding pakket bij Baas & Baas.

Linkbuilding Checklist

 • Kwaliteit boven kwantiteit
 • Diversiteit in links
 • Goede anchorteksten
 • Natuurlijk linkprofiel
 • Content is king
 • White-hat methodes
 • Geen spam links

“Relevante backlinks zijn nog steeds essentieel voor een goede Google Ranking”

Linkbuilding brochure en rapportage

Vul het formulier in en ontvang onze tarieven en werkwijze.

Naam*

E-mail*

Website*

Linkbuilding uitbesteden aan een specialist?

Het verzamelen van links is een tijdrovend proces en het is daarom aan te raden om de het verkrijgen van backlinks uit te besteden aan een specialist. Toch kun je ook een hoop zelf doen. Lees hieronder onze tips om zelf aan waardevolle backlinks te komen.

linkbuilding amsterdam

Hoe kun je zelf aan waardevolle backlinks komen?

 1.  Er zijn genoeg manieren om zelf waardevolle backlinks te verzamelen. De meest eenvoudige tip is door middel van social media. Staat er in ieder social media profiel wel een juiste link naar jouw website opgenomen? Vaak zijn deze links wel no-follow, maar het is alsnog belangrijk ook je social media naar je site te laten verwijzen en omgekeerd.
 2. Heb je partners, klanten of andere dienstverleners? Vraag of zij een verwijzing naar jou willen opnemen. Veel bedrijven vermelden elkaar op hun site als case, portfolio of klant.
 3. Zijn er al sites die naar jou site verwijzen? Controleer dan of ze wel een link naar je site hebben opgenomen. Dit kun je simpelweg vinden door te Googlen op je bedrijfsnaam.
 4. Er zijn altijd relevante blogs en fora over het onderwerp van jouw site. Probeer daar actief aan bij te dragen en je mening of waarde te leveren.
 5. Waardevolle content publiceren. Zorg dat jouw content er boven uitsteekt! Wie gezien wilt worden moet tegenwoordig top kwaliteit leveren en je komt er niet meer mee weg door simpelweg een x aantal keer jouw keyword te verwerken in de tekst. Het is noodzakelijk om top cornerstone content te schrijven. Deze content zal automatisch door jouw volgers gedeeld worden. Ook de social shares leveren waarde, de social shares zijn volgens vele onderzoeken steeds belangrijker geworden in het algoritme van Google. Zorg dus ook voor engagement op social media.
 6. Gastbloggen: Steeds meer bedrijven zien het belang van content marketing daarom zijn ze altijd op zoek naar goede content. Des te meer reden om zelf goede content te schrijven, zodat zij het kunnen gaan delen. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van hun platforms door een gastblog aan te leveren.

REVIEWS
_________

Wij staan door Baas & Baas bovenaan op belangrijke zoekwoorden als “watersport webshop” en “boottafel”, ook scoren wij in de regio erg goed op “watersportwinkel”.

Baas en Baas heeft mijn bedrijf bovenaan in Google gebracht op: “waterdichte telefoonhoes(je)”. Dit levert mij veel extra bezoekers op.

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr
 • Gratis SEO Scan

 • Keyword analyse

 • Concurrentieanalyse

 • Google Rank Tracking

 • Maandelijkse rapportage

Wat zijn de beste linkbuilding tactieken voor mijn bedrijf?

De beste tactiek is afhankelijk van jouw bedrijf. Het is in ieder geval belangrijk dat je zorgt voor een kwalitatieve backlinks. Dat wil zeggen dat de backlink ten eerste relevant is. Een relevante backlink komt van een site die over hetzelfde onderwerp gaat als jouw website, oftewel de backlink is van waarde de websitebezoeker. Natuurlijk zijn de beste backlinks, de backlinks waar ook daadwerkelijk op geklikt wordt door een websitebezoeker. De

Wat moet je niet doen met linkbuilding?

 • Links verzamelen van sites die niet relevant zijn voor jou website
 • Links krijgen van spammy websites
 • Links krijgen van sites die zelf een spammy backlinkprofiel hebben, deze link juice wordt doorgegeven aan jouw site.

CONTACT OPNEMEN

Heb je interesse in een van onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naam
Email
Onderwerp
Bericht

CONTACTGEGEVENS

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Buikslotermeerdijk 51
1025 WH Amsterdam
KVK: 70756635