fbpx
Linkbuilding Amsterdam2021-08-02T14:01:08+01:00

WIL JE EEN BAAS WORDEN
IN DE ZOEKMACHINE?

Door middel van relevante backlinks wordt je de Baas in Google.

Meer informatie
Contact

HOGE KWALITEIT
WHITE HAT LINKBUILDING

Backlinks zijn en blijven een belangrijke rankingsfactor. Door middel van uitgebreid geteste handmatige linkbuilding methodes stijgt jouw bedrijf in de zoekmachine. Wij kunnen het tijdrovende proces van linkbuilding uit handen nemen. Elke maand ontvangt u een volledige rapportage van alle geplaatste links en de rankings.

Gratis SEO scan

LINKBUILDING BUREAU

Linkbuilding is een van de specialiteiten van Baas & Baas. Wij zijn een online marketing bureau gespecialiseerd in SEO en gevestigd in Amsterdam. Het tijdrovende proces van linkbuilding nemen wij van jou over. Zo zorgen wij voor veel links van goede kwaliteit terwijl jij je bezig kan houden met andere zaken. Wij analyseren jouw websitebezoekers en passen hier onze methodes op aan. Met de gekozen zoekwoorden gaan we aan de slag om jouw website hoger te laten scoren in Google.

Omdat wij zo snel en effectief werken, leveren wij zeer voordelig een kwalitatief linkprofiel. Hierdoor zal jouw ranking in Google verbeteren en zul jij meer bezoekers krijgen op jouw website. Neem gerust contact op voor een voordelig linkbuilding pakket bij Baas & Baas.

 • gratis SEO Scan

 • Keyword analyse

 • Concurrentieanalyse

 • Google Rank Tracking

 • Maandelijkse rapportage

LINKBUILDING BROCHURE

Linkbuilding brochure en rapportage

Wij laten graag zien hoe we ten werk gaan. Onze transparante en white hat methodes worden in de brochure toegelicht. Daarnaast wordt er een voorbeeld van een maandrapportage meegestuurd.

Vul het formulier in en ontvang onze tarieven, werkwijze en een voorbeeld van een maandrapportage (Dit is geheel vrijblijvend)

  VEELGESTELDE VRAGEN OVER LINKBUILDING

  Wat is linkbuilding?2019-01-30T14:49:27+01:00

  Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites naar jouw website. Het is tegenwoordig van belang dat links gerelateerd, relevant en van waarde zijn. De links moeten vooral echte kliks bevatten naar de site. Goede linkbuilding begint met een doordachte content marketing methode.

  Waarom linkbuilding?2019-01-30T14:49:23+01:00

  Linkbuilding is een onmisbare schakel om een hoge positie in Google te bereiken. Bovendien is linkbuilding een factor waar je invloed op hebt als ondernemer. Dit werkt namelijk eenvoudig. Hoe meer kwalitatief goede links naar jouw website verwijzen; hoe hoger jouw positie in Google wordt. Het verkrijgen van kwalitatieve links is echter een tijdrovend proces, waar veel ondernemers geen tijd voor hebben.

  Wat zijn de beste linkbuilding tactieken voor mijn bedrijf?2019-01-30T14:49:21+01:00

  De beste tactiek is afhankelijk van jouw bedrijf. Het is in ieder geval belangrijk dat je zorgt voor kwalitatieve backlinks. Dit wil zeggen dat de backlink ten eerste relevant is. Een relevante backlink komt van een site die over hetzelfde onderwerp gaat als jouw website. Oftewel de backlink is van waarde voor de websitebezoeker. Natuurlijk zijn de beste backlinks, de links waar ook daadwerkelijk op geklikt wordt door een websitebezoeker.

  Is er een linkbuilding checklist?2019-01-30T14:49:18+01:00
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Diversiteit in links
  • Goede anchorteksten
  • Natuurlijk linkprofiel
  • Content is king
  • White-hat methodes
  • Geen spam links
  Hoe kun je zelf aan waardevolle backlinks komen?2019-01-30T14:49:15+01:00
  1.  Er zijn genoeg manieren om zelf waardevolle backlinks te verzamelen. De meest eenvoudige tip is door middel van social media. Is er in ieder social media profiel wel een juiste link naar jouw website opgenomen? Vaak zijn deze links no-follow, maar het is alsnog belangrijk om ook de social media naar je site te laten verwijzen en omgekeerd.
  2. Heb je partners, klanten of andere dienstverleners? Vraag of zij een verwijzing naar jou willen opnemen. Veel bedrijven vermelden elkaar op hun site als case, portfolio of klant.
  3. Zijn er al sites die naar jou site verwijzen? Controleer dan of ze wel een link naar je site hebben opgenomen. Dit kun je simpelweg vinden door te Googlen op je bedrijfsnaam.
  4. Er zijn altijd relevante blogs en fora over het onderwerp van jouw site. Probeer daar actief aan bij te dragen en je mening of waarde te leveren.
  5. Waardevolle content publiceren. Zorg dat jouw content er boven uitsteekt! Wie gezien wilt worden moet tegenwoordig top kwaliteit leveren. Je komt er niet meer mee weg door een x aantal keer jouw keyword te verwerken in de tekst. Het is noodzakelijk om top cornerstone content te schrijven. Deze content zal automatisch door jouw volgers worden gedeeld. Ook de social shares leveren waarde, de social shares zijn volgens vele onderzoeken steeds belangrijker geworden in het algoritme van Google. Zorg dus ook voor engagement op social media.
  6. Gastbloggen: Steeds meer bedrijven zien het belang van content marketing en zijn daarom altijd op zoek naar goede content. Des te meer reden om zelf goede content te schrijven, zodat zij het kunnen gaan delen. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van hun platforms door een gastblog aan te leveren.
  Wat moet je niet doen met linkbuilding?2019-01-30T14:49:11+01:00
  • Links verzamelen van sites die niet relevant zijn voor jouw website
  • Links krijgen van spammy websites
  • Links krijgen van sites die zelf een spammy backlinkprofiel hebben. Deze link juice wordt doorgegeven aan jouw site.

  Linkbuilding uitbesteden aan een specialist?

  Het verzamelen van links is een tijdrovend proces. Het is daarom aan te raden om het verkrijgen van backlinks uit te besteden aan een specialist in Amsterdam. Wij nemen het maken van backlinks graag van je over. Ook denken we graag met je mee over een effectief content marketing strategie. Wij schrijven graag kwalitatieve blogs over jouw bedrijf en denken met jou mee om meer bezoekers te trekken door middel van SEO.

  Starten met linkbuilding

  REVIEWS

  Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden: ‘boot reparatie’, boot onderhoud’, ‘bootpech’, ‘boot reparatie amsterdam’ en ‘MerCruiser Reparatie’ etc.. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

  Joris Reus, WatersportReus

  De baas geworden in Google:

  CONTACT

  Baas & Baas | Online Marketing

  020 – 2148939
  info@baasenbaas.nl

  Johan van Hasseltweg 14A
  Amsterdam 1022WV
  KVK: 70756635

  Wil je graag meer weten over onze diensten?
  Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze eindbaas Sander.

   Ik ga akkoord met de privacyverklaring