fbpx
Social Media Campagnes2022-06-30T11:38:08+01:00

WIL JIJ DE BAAS
WORDEN IN SOCIAL MEDIA?

Met onze social media campagnes vergroot je jouw online zichtbaarheid.
Deze campagnes zorgen voor meer bekendheid, verkeer en conversie.

Meer informatie
Contact

SOCIAL MEDIA
CAMPAGNES

Met de strategische aanpak van Baas & Baas word jij ook de baas op social media. Wij onderscheiden ons als strategisch social media bureau uit Amsterdam, door de juiste kanalen te kiezen om jouw content te promoten. Wij weten precies welk social media kanaal nodig is op welk moment en voor welke doelgroep.

SOCIAL MEDIA
CAMPAGNE OPZETTEN

Heb je hulp nodig bij het opzetten van jouw social media campagnes? Baas & Baas kan je hierbij helpen. Met onze ruime ervaring en opgebouwde kennis zetten we jouw bedrijf digitaal op de kaart. We helpen je groeien door het juiste kanaal te kiezen voor jouw doelgroep en boodschap. Zo blijven we de concurrentie altijd één stap voor. We vertalen jouw missie naar een scherpe strategie om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Kom gerust eens bij ons langs, dan delen we onze inzichten met je en kijken we wat we voor jouw bedrijf kunnen doen.

Neem contact op

FACEBOOK
CAMPAGNES

Toon de juiste advertentie aan de juiste persoon. Door te adverteren op Facebook komt dit ideaalplaatje weer een stukje dichterbij. Door de demografische- en geografische gegevens beschikbaar binnen Facebook, is gericht adverteren mogelijk.

Meer informatie

INSTAGRAM
CAMPAGNES

Jonge en mobiele doelgroep. Zorg voor engagement en een beleving van het merk. Alleen een post online zetten is niet genoeg. Gebruik creatieve sfeerbeelden. Ook kliks naar de website mogelijk.

Meer informatie

LINKEDIN
CAMPAGNES

Wanneer je specifiek in de zakelijke markt wilt adverteren. Goed alternatief voor Facebook. LinkedIn heeft een groot bereik in de internationale zakelijke markt.

Meer informatie

SNAPCHAT
CAMPAGNES

Bereik de jonge doelgroep. Speel in op de laatste trend. Groot bereik Snapchat updates

TWITTER
CAMPAGNES

Grote doelgroep over de hele wereld. Kort, snel en krachtig.Zakelijk bereik. Hashtag-gebruik voor engagement.

PINTEREST
CAMPAGNES

Goed voor sfeerbeelden. Mooie foto's, gevoel en naamsbekendheid. Ook goed voor SEO, zoeken op keywords. Top of the funnel advertising.

Meer informatie

VEELGESTELDE VRAGEN SOCIAL MEDIA

De Baas worden op social media?

Informatie aanvragen

ONLINE MARKETING
CASE

Voor het senioren uitzendbureau Actief65+ hebben we de nieuwe website gebouwd. Daarnaast verzorgen we al enkele jaren een groot deel van de online marketing, waaronder SEO/SEA en Facebook Advertising.

BEKIJK PORTFOLIO
65plusLogo

REVIEWS

Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

Joris Reus, WatersportReus

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige website waaraan jullie zo hard hebben gewerkt. Onze gasten benoemen bij hun komst de uitstraling van de website, die maakt dat zij een reservering maken! Ook Booking.com heeft tegen ons gezegd dat het er professioneel uitziet.

Marius en Marion, AgapanthusBB

Baas en Baas heeft ons, The Partner Sales, enorm geholpen tijdens het ontwikkelen van onze website. Dit hebben zij gedaan door met veel adviezen en mogelijkheden te komen. Daarnaast hebben zij ons met veel geduld getraind om de website zelf te onderhouden. Daarnaast hebben zij ons enorm bijgestaan bij het opzetten van onze social media met de benodigde adviezen. Dus voor het succesvol lanceren van de website en social media rade wij aan om te kiezen voor de transparantie, geduld en adviezen van Baas en Baas!

ThepartnersaleslogoWouter van Kollum, The Partner Sales B.V.

Baas & Baas hebben in korte tijd een uitstekende site voor onze start-up Recommendr gebouwd. De communicatie verliep zeer soepel en de heren konden onze bedrijfsvisie zeer concreet vertalen naar een strak online platform. Ik zou dan ook elke start-up een samenwerking met Baas & Baas van harte aanbevelen!

Imme Bertens, Recommendr

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 86904159
BTW-nummer: NL864141506B01
Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
BIC (SWIFT): TRIONL2U