WIL JIJ DE BAAS
WORDEN IN GOOGLE?

De baas worden in Google? Door middel van data driven SEO maken wij van jouw bedrijf een Baas in Google.

Meer informatie
Contact

SEO bureau Amsterdam

Baas & Baas zorgt dat jouw website vaker wordt gevonden door middel van on-page en off-page Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie. Door strategisch gebruik te maken van de juiste zoekwoorden, krijg je vaker de juiste bezoekers op je site. Het begint met het optimaliseren van de website, maar dat alleen is niet genoeg. Door vervolgens off-page methodes (zoals linkbuilding en content marketing) toe te passen kun je verder stijgen in de rankings van de zoekmachine.

Contact

SEO
ON-PAGE

On-page SEO zijn alle aanpassingen die op de website zelf worden gedaan. Wij optimaliseren de website geheel volgens de laatste updates van Google. Bovendien houden wij rekening met het gebruiksgemak van de website, om het aantal conversies te laten stijgen.

Meer informatie

CONTENT
MARKETING

Het triggeren van jouw doelgroep door een helder, relevant en geloofwaardig verhaal te brengen. De juiste informatie, op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste doelgroep delen. Daarnaast is relevante content erg goed voor de Google Rankings.

Meer informatie

WHITE HAT
LINKBUILDING

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites naar jouw website. Hoe meer goede links naar jouw website verwijzen; hoe hoger jouw positie in Google wordt. Het verkrijgen van kwalitatieve links is echter een tijdrovend proces.

Meer informatie

Gratis SEO scan

Laat je website door ons scannen en ontvang gratis SEO tips.

Het enige wat je hoeft te doen, is je website en e-mailadres achterlaten. Vervolgens ontvang je van ons een rapport van je website met daarin:

On-page optimalisatie tips, off-page optimalisatie tips, backlink analyse, URL-Rating, DA / PA en nog veel meer tips!

Vul de url van je website in en ontvang binnen één week een volledig rapport! (Dit is geheel vrijblijvend)

  SEO SPECIALIST

  Bij Baas & Baas hebben we verschillende jonge bazen die je kunnen helpen met SEO optimalisatie. Deze SEO specialisten weten precies wat ze moeten doen om jouw bedrijf hoger te laten ranken in de zoekmachines. Wij houden wel van een uitdaging en gaan graag de concurrentie met andere bedrijven in jouw branche aan. We helpen onze klanten zoals we een vriend zouden helpen: waar we maar kunnen. Hierbij zijn we altijd eerlijk en transparant over verwachtingen. Zo maken we duidelijke afspraken, hebben we vaste feedback momenten en sturen we maandelijks een voortgangsrapportage. Samen zetten we jouw bedrijf digitaal op de kaart. We helpen je groeien in de zoekmachines en de concurrentie één stap voor te blijven.

  SEO PROCES

  Zoekmachine optimalisatie is een proces. We beginnen uiteraard met het bepalen van de juiste strategie. Vervolgens analyseren we hoe je website er op dit moment voor staat en sturen we je een keyword analyse en concurrentie analyse. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag.

  Er zijn in het begin van het proces altijd quick wins die we meteen voor je kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het optimaliseren van meta-teksten en toevoegen van backlinks. Deze kunnen je positie in de zoekmachine al flink verbeteren. Daarnaast gaan we aan de slag met content marketing (blogging) en linkbuilding. De voortgang van deze methoden presenteren we real time in onze SEO dashboard tool, waar je in één oogopslag de huidige rankings in de zoekmachines ziet.

  Benieuwd hoe jouw bedrijf er voor staat in de zoekmachine? Doe een gratis scan!

  Doe de gratis SEO scan

   SEO
   TRAINING

   Wil jij of jouw team meer leren over SEO? Wij geven SEO trainingen en workshops bij jou op locatie. Het is ook mogelijk om bij ons een SEO Workshop in Amsterdam te volgen. Ben je ondernemer en wil je jouw bedrijf online vindbaar maken? Wij kunnen je voorzien van advies of een training geven aan het hele team. Zo wordt het voor jou snel duidelijk waar de verbeterpunten liggen. Wij leren je methodes om je posities in Google te versterken. Hierna kun je zelf met deze methodes aan de slag. Wil je een online marketing baas worden? Wij zijn niet alleen de baas in SEO, maar ook in social, organic, paid en display advertising. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Wij delen onze inzichten graag met je, maar zijn net zo nieuwsgierig naar jouw ideeën.

   Meer informatie SEO training

   Wat klanten over ons zeggen

   Gebaseerd op 36 recensies.
   Sjoerd Geers
   Sjoerd Geers
   2022-05-12
   Zeker bazen in webdevelopment, mooi eindproduct afgeleverd en vooral een hele leuke gezellige samenwerking.
   Anna Stolyarova
   Anna Stolyarova
   2022-04-20
   Joren Jans
   Joren Jans
   2022-01-07
   Stefan Sinnige
   Stefan Sinnige
   2022-01-07
   Nick Dontje
   Nick Dontje
   2022-01-07
   Alpaca Loca
   Alpaca Loca
   2021-08-13
   This agency has definitely helped us to take our company to the next level! Sander Baas, the founder is very helpful with open communication, he is always available by email and telephone. Especially their all- around way of working makes Baas & Baas a unique agency, they offer SEO, all around marketing, website building, all you need under one roof. This is why we chose Baas & Baas for all digital services, and we are satisfied we did. We would recommend this agency to any company who wants to get more our of their webshop. We would say this is one of the more affordable companies where they can take care of many aspects of your webshop/ website and create more sales.
   Veronica Jibodh
   Veronica Jibodh
   2021-08-11
   Tijdens de intake gesprekken met Sander kreeg ik al een fijn gevoel bij dit bedrijf. Ik heb met meerdere bedrijven gesproken voor de online marketing voor mijn bedrijf. Maar hier kreeg ik echt het gevoel dat ze met me meedachten. Demi is mijn campagne manager en ze denkt continu met me mee en houdt me regelmatig op de hoogte. Overall: Dit bedrijf is professioneel en ze weten waar ze het over hebben.
   Joëlle de Koning
   Joëlle de Koning
   2021-04-05
   Rens Tenzer
   Rens Tenzer
   2021-01-20
   Het beste online marketing bureau van Amsterdam!
   S Osman
   S Osman
   2021-01-06
   Ik ben erg blij met onze samenwerking bij Baas&Baas. Ze communiceren goed en zijn altijd vriendelijk, beleefd en professioneel. Onvermijdelijk komen er moeilijkheden/obstakels bij het facebookadverteren voor..., dan denken ze graag mee en helpen je vooruit.

   De baas geworden in Google:

   CONTACT

   Baas & Baas | Online Marketing

   020 – 2148939
   info@baasenbaas.nl

   Johan van Hasseltweg 14A
   Amsterdam 1022WV
   KVK: 86904159
   BTW-nummer: NL864141506B01
   Rekeningnummer: NL09 TRIO 0320 4952 48
   BIC (SWIFT): TRIONL2U