WIL JIJ DE BAAS
WORDEN IN GOOGLE?

De baas worden in Google? Door middel van data driven SEO maken wij van jouw bedrijf een Baas in Google.

Meer informatie
Contact

SEO bureau Amsterdam

Baas & Baas zorgt dat jouw website vaker gevonden wordt door on-page en off-page Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie. Door strategisch gebruik van de juiste zoekwoorden krijg jij vaker de juiste bezoeker op jouw site. Het begint met het optimaliseren van de website, maar dit is niet genoeg. Door vervolgens off-page methodes (o.a. linkbuilding en content marketing) toe te passen kun je verder stijgen in de rankings.

Contact

SEO
ON-PAGE

On-page SEO zijn alle aanpassingen die op de website zelf worden gedaan. Wij optimaliseren de website geheel volgens de laatste updates van Google. Bovendien houden wij rekening met het gebruiksgemak van de website, om het aantal conversies te laten stijgen.

Meer informatie

CONTENT
MARKETING

Het triggeren van jouw doelgroep door een helder, relevant en geloofwaardig verhaal te brengen. De juiste informatie, op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste doelgroep delen. Daarnaast is relevante content erg goed voor de Google Rankings.

Meer informatie

WHITE HAT
LINKBUILDING

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites naar jouw website. Hoe meer goede links naar jouw website verwijzen; hoe hoger jouw positie in Google wordt. Het verkrijgen van kwalitatieve links is echter een tijdrovend proces.

Meer informatie

Gratis SEO scan

Laat je website door ons scannen en ontvang gratis SEO tips.

Het enige wat je hoeft te doen, is jouw website en e-mailadres achterlaten. Vervolgens ontvang je van ons een rapport van jouw website met daarin:

On-page optimalisatie tips, off-page optimalisatie tips, backlink analyse, URL-Rating, DA / PA en nog veel meer tips!

Vul jouw website in en ontvang binnen één week een volledig rapport! (Het is geheel vrijblijvend)

  SEO
  TRAINING

  Wij geven SEO trainingen en workshops bij jou op locatie. Het is ook mogelijk om bij ons een SEO Workshop in Amsterdam te volgen! Ben jij ondernemer en wil jij jouw bedrijf online vindbaar maken? Wij kunnen je voorzien van advies of een training geven aan het hele team. Zo wordt het voor jou snel duidelijk waar de verbeterpunten liggen. Wij leren je methodes om jouw posities in Google te versterken. Hierna kun je zelf met deze methodes aan de slag. Wil jij een online marketing baas worden? Wij zijn niet alleen de baas in SEO, maar ook social, organic, paid en display. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Wij delen onze inzichten graag met jou, maar zijn net zo nieuwsgierig naar jouw ideeën.

  Meer informatie SEO training

  REVIEWS

  Wij staan door Baas & Baas met onze landingspages en landingswebsites hoog op belangrijke zoekwoorden als “mercruiser reparatie” en “goedkope kampeerspullen”, ook scoren wij in de regio met onze eigen website erg goed op “boot reparatie amsterdam”. Via deze weg haal ik veel extra klanten binnen.

  Joris Reus, WatersportReus

  Zoek je een marketingbureau? Dan zit je hier goed! Deze jongens denken met je mee en komen hun afspraken na. Kortom, een partner waar je op kunt bouwen.

  sollicitego-logoBas Klein Geltink, Sollicitego

  De baas geworden in Google:

  CONTACT

  Baas & Baas | Online Marketing

  020 – 2148939
  info@baasenbaas.nl

  Johan van Hasseltweg 14A
  Amsterdam 1022WV
  KVK: 70756635

  Wil je graag meer weten over onze diensten?
  Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze eindbaas Sander.

   Ik ga akkoord met de privacyverklaring