fbpx
SEO Training2022-01-07T09:27:38+01:00

WIL JIJ DE BAAS
WORDEN IN SEO?

Met onze SEO training leer je alle ins & outs over zoekmachine optimalisatie.

Over ons
Contact

SEO TRAINING
AMSTERDAM

Ben je ondernemer en wil je de vindbaarheid van je website in de zoekmachines verbeteren? Bij Baas & Baas geven we individuele trainingen of een workshop voor je hele team. Zo wordt snel duidelijk waar de verbeteringen wat betreft SEO zitten voor jouw bedrijf. In de training leer je specifieke methodes en technieken om je positie in de zoekmachines te verbeteren. Na de training kun je hier zelfstandig mee aan de slag of kunnen wij je nog verder op weg helpen. Met vaste feedback momenten en maandelijkse voortgangsrapportages maken we de samenwerking zo transparant mogelijk. Wij denken graag met je mee en antwoorden snel, volledig en zorgvuldig. 

Online marketing bureau

Wil je een echte online marketing baas worden? Baas & Baas staat voor je klaar. Wij zijn niet alleen de baas in SEO, maar ook in social, organic, paid en display advertising. Met de inzet van deze verschillende kanalen zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid meer awareness, conversie of leads oplevert. Kom gerust eens langs, dan delen we graag onze inzichten met je. Heb je vragen of barst je van de ideeën? Laat het ons weten! We zijn benieuwd naar jouw inzichten.

SEO OPTIMALISATIE

In het Bazen team hebben we verschillende jonge bazen die gespecialiseerd zijn in SEO. Zij weten precies wat ze kunnen doen om jouw bedrijf te optimaliseren voor SEO. Ze zorgen ervoor dat je website hoger komt te staan in de zoekmachines en gaat hierbij een uitdaging niet uit de weg. Bij Baas & Baas helpen we onze klanten zoals we een vriend helpen: zo goed we maar kunnen. We vinden het belangrijk om altijd eerlijk en transparant te zijn. We scheppen dan ook geen valse verwachtingen, maken duidelijk afspraken en zorgen voor een maandelijkse rapportage. Samen zorgen we dat jouw bedrijf digitaal op de kaart komt te staan.

SEO WORKSHOP
AMSTERDAM

Wil jij de baas worden in Google, maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Baas & Baas kan je hierbij helpen. Wij geven een praktische SEO training bij jouw bedrijf op locatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een SEO workshop op ons kantoor in Amsterdam te volgen.

SEO TRAINING

In de SEO workshop geven we training aan de hand van van theoretische voorbeelden. Daarnaast is er veel ruimte voor verschillende oefeningen en het bespreken daarvan. Na het afronden van de training zijn er veel aanknopingspunten waar je zelf verder aan kunt werken om jouw website verder te optimaliseren voor de zoekmachines. Voorafgaand aan de training informeren wij naar het gewenste niveau van de workshop. Op basis daarvan passen we de leerdoelen aan en zorgen we dat de training geschikt is voor alle deelnemers.

Ik wil meer informatie

VEELGESTELDE VRAGEN

Waar bestaat de training uit?2019-01-31T11:11:11+01:00

De SEO training bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Hoe werken zoekmachines?
2. Zoekwoordanalyse
3. Concurrentieanalyse
4. Content realiseren: inhoud & techniek
5. Website techniek
6. Ontwerp van SEO site
7. Linkbuilding
8. Analyseren, evalueren, optimaliseren

Wat zijn de belangrijkste onderwerpen?2019-01-31T11:18:56+01:00

SEO training – 3 peilers

>Techniek, content en backlinks

Tijdens de SEO training gaan we dieper op SEO in. We behandelen de drie peilers van SEO namelijk: techniek, content en backlinks. We zullen van te voren een SEO strategie maken door middel van zoekwoordanalyse en concurrentieanalyse. Op basis daarvan bepaal je welke keywords voor jouw website belangrijk zijn. Deze zul je vervolgens gaan implementeren in de content. Bij de techniek van de site kijken we naar de snelheid, veiligheid en of de data goed leesbaar is voor de crawl robots van Google. Tot slot is het belangrijk om relevante backlinks te verdienen, dat kan door middel van content marketing en linkbuilding.

Welke Google algoritme updates komen aan bod?2019-01-31T11:12:19+01:00

We gaan tijdens de training tevens dieper in op de algoritme updates van Google. Een aantal bekende updates zijn:

  • Pagerank
  • Google Penguin
  • Google Panda
  • Google Hummingbird
  • Google Pigeon update
  • Mobile-friendly update
  • Rankbrain
  • Medic update (1 augustus 2018)
Hoe lang duurt de workshop?2019-01-31T12:32:23+01:00

De SEO workshop duurt in principe van 10:00 tot 17:00 en bevat twee tot drie pauzes. Natuurlijk kunnen wij de duur van de SEO workshop ook aanpassen naar jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om een halve dag SEO training te krijgen. Voor vragen of meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ik wil meer informatie

SEO
ON-PAGE

On-page SEO zijn alle aanpassingen die op de website zelf worden gedaan. Wij optimaliseren de website geheel volgens de laatste updates van Google. Bovendien houden wij rekening met het gebruiksgemak van de website, om het aantal conversies te laten stijgen.

Meer informatie

CONTENT
MARKETING

Het triggeren van jouw doelgroep door een helder, relevant en geloofwaardig verhaal te brengen. De juiste informatie, op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste doelgroep delen. Daarnaast is relevante content erg goed voor de Google Rankings.

Meer informatie

WHITE HAT
LINKBUILDING

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites naar jouw website. Hoe meer goede links naar jouw website verwijzen; hoe hoger jouw positie in Google wordt. Het verkrijgen van kwalitatieve links is echter een tijdrovend proces.

Meer informatie

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring