fbpx
SEO Training2021-01-11T09:47:49+01:00

WIL JIJ DE BAAS
WORDEN IN SEO?

Met onze SEO training leer jij alle ins & outs over zoekmachine marketing.

Over ons
Contact

SEO WORKSHOP
AMSTERDAM

Wil jij de baas worden in Google maar heb je geen idee hoe het moet? Wij geven een praktische SEO training bij jullie op locatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een SEO workshop bij ons op kantoor in Amsterdam te volgen. In de SEO workshop geven we training door middel van theoretische voorbeelden. Ook is er veel ruimte voor oefeningen en deze oefeningen zullen gezamenlijk besproken worden. Na het afronden van de training zijn er veel aanknopingspunten waar je zelf verder aan kunt werken om jouw site verder SEO te optimaliseren. Vooraf wordt het niveau van de kandidaten gevraagd en op basis daarvan kunnen we het niveau of de leerdoelen aanpassen.

Info aanvragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Waar bestaat de training uit?2019-01-31T11:11:11+01:00

De SEO training bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Hoe werken zoekmachines?
2. Zoekwoordanalyse
3. Concurrentieanalyse
4. Content realiseren: inhoud & techniek
5. Website techniek
6. Ontwerp van SEO site
7. Linkbuilding
8. Analyseren, evalueren, optimaliseren

Wat zijn de belangrijkste onderwerpen?2019-01-31T11:18:56+01:00

SEO training – 3 peilers

>Techniek, content en backlinks

Tijdens de SEO training gaan we dieper op SEO in. We behandelen de drie peilers van SEO namelijk: techniek, content en backlinks. We zullen van te voren een SEO strategie maken door middel van zoekwoordanalyse en concurrentieanalyse. Op basis daarvan bepaal je welke keywords voor jouw website belangrijk zijn. Deze zul je vervolgens gaan implementeren in de content. Bij de techniek van de site kijken we naar de snelheid, veiligheid en of de data goed leesbaar is voor de crawl robots van Google. Tot slot is het belangrijk om relevante backlinks te verdienen, dat kan door middel van content marketing en linkbuilding.

Welke Google algoritme updates komen aan bod?2019-01-31T11:12:19+01:00

We gaan tijdens de training tevens dieper in op de algoritme updates van Google. Een aantal bekende updates zijn:

  • Pagerank
  • Google Penguin
  • Google Panda
  • Google Hummingbird
  • Google Pigeon update
  • Mobile-friendly update
  • Rankbrain
  • Medic update (1 augustus 2018)
Hoe lang duurt de workshop?2019-01-31T12:32:23+01:00

De SEO workshop duurt in principe van 10:00 tot 17:00 en bevat twee tot drie pauzes. Natuurlijk kunnen wij de duur van de SEO workshop ook aanpassen naar jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om een halve dag SEO training te krijgen. Voor vragen of meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag meer informatie aan

SEO
ON-PAGE

On-page SEO zijn alle aanpassingen die op de website zelf worden gedaan. Wij optimaliseren de website geheel volgens de laatste updates van Google. Bovendien houden wij rekening met het gebruiksgemak van de website, om het aantal conversies te laten stijgen.

Meer informatie

CONTENT
MARKETING

Het triggeren van jouw doelgroep door een helder, relevant en geloofwaardig verhaal te brengen. De juiste informatie, op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste doelgroep delen. Daarnaast is relevante content erg goed voor de Google Rankings.

Meer informatie

WHITE HAT
LINKBUILDING

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere websites naar jouw website. Hoe meer goede links naar jouw website verwijzen; hoe hoger jouw positie in Google wordt. Het verkrijgen van kwalitatieve links is echter een tijdrovend proces.

Meer informatie

CONTACT

Baas & Baas | Online Marketing

020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze eindbaas Sander.

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring