fbpx
Content Marketing2021-09-29T11:08:41+01:00

WIL JIJ DE BAAS
WORDEN MET CONTENT MARKETING?

Wij geloven dat een mooie website niets waard is zonder bezoekers en
dat bezoekers niets waard zijn zonder een website die converteert.

Meer informatie
Contact

CONTENT
MARKETING

Content marketing is het triggeren van je doelgroep door een helder, relevant en geloofwaardig verhaal te brengen. Het komt erop neer dat je de juiste informatie, op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste doelgroep deelt.

Wij geloven in relevante communicatie die jouw doelgroep boeit en entertaint. Het is daarom belangrijk om een sterke band op te bouwen met je target audience. Door effectieve storytelling en een doordachte contentstrategie kan namelijk iedere consument veranderen in een actieve brand ambassador.

Content Strategie

STRATEGIE

De basis van Content marketing is een goede strategie. Wij focussen ons op het creeren en uitdelen van waardevolle, relevante, consistente content. Het doel hiervan is om jouw doelgroep aan te trekken. Daarnaast zetten we vol in op engagement op die manier zorg je ervoor dat je doelgroep content over jouw gaat maken (earned).

Dit alles heeft tot doel dat je uiteindelijk een winstgevende klant kan binnenhalen. Combineer paid, owned, earned en social media en je bent de Baas van het internet. 

 • Relevante content

 • Content strategie

 • Sweet spot

 • Customer journey

 • Earned media

Maak een start met onze gratis contentkalender!

Het enige wat je hoeft te doen, is je website en e-mailadres achterlaten. Vervolgens ontvang je van ons een contentkalender. 

Met een contentkalender kan je jouw content plannen in een overzichtelijke kalender.

Laat je gegevens achter en ontvang direct een content kalender. (Het is geheel vrijblijvend)

  WERKWIJZE CONTENT MARKETING

  Hoe helpen wij de klant een stap verder?2019-01-30T15:25:24+01:00

  Denk hierbij aan de vragen en behoeftes van de klant en hoe je daar relevant op kunt inspelen met de juiste content, de juiste plek en het juiste moment. Door middel van een F.A.Q. bijvoorbeeld.

  Welk merkverhaal gaan wij vertellen?2019-01-30T15:25:40+01:00

  Er is tegenwoordig een grote berg aan content. Hiermee groeit de noodzaak om een verrassend en uniek merkverhaal te claimen. Wij gaan op zoek naar jouw unieke merkverhaal dat je onderscheidt van je concurrenten. Storytelling is hierbij een effectief middel.

  Welk type content zetten wij in?2019-01-30T15:25:56+01:00

  Een doordachte content aanpak maakt een mix van drie types. Basiscontent (ook wel help content) beantwoordt alle basisvragen die je doelgroep heeft (bijv. F.A.Q.). Deze content is geoptimaliseerd voor zoekmachines en helpt je om online gevonden te worden. Met campagnecontent of hub content zet je op een korte periode een thema op de kaart. Topcontent (ook wel hero content genoemd) is bepalend voor de branding van jouw merk. Dit is content van uitzonderlijke kwaliteit en heeft hierdoor de meeste kans om viraal te gaan.

  Hoe worden we gevonden en gezien?2019-01-30T15:26:11+01:00

  Het start met gevonden worden bij zoekopdrachten (zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse helpen hierbij) en aanwezig zijn op de relevante touchpoints. Omdat de strijd voor aandacht echter steeds heftiger wordt, is het net zo belangrijk om te investeren in een actieve maar effectieve verspreiding van je content en een contentplan op te maken. Een content kalender kan je hierbij helpen.

  Start met content marketing
  Bekijk cases

  Content Marketing Website Ontwerpen

  Wil jij een content baas worden?

  Wij begeleiden je graag met het ontwikkelen van een website door middel van de volgende stappen:

  • 1. Brainstorm en huisstijl


   In deze fase bepalen wij samen met jou de inhoud van de website. Denk hierbij aan het doel van de site, de doelgroep, een marketingplan, persona's en de huisstijl.

   Nog geen logo of huisstijl? Wij beschikken over brand-/logo designers voor elk budget.

  • 2. Ontwerp & Realisatie


   Wij verpakken jouw digitale identiteit in een mooi, intelligent en responsive design. Door onze uitgebreide WordPress ervaring kunnen wij snel en daardoor voordelig, sites maken.

   Aansluitend volgt er een feedbackronde. Deze feedback zullen wij verwerken, net zolang totdat jij tevreden bent!

  • 3. Nu nog bezoekers!


   Een mooie website is niets waard zonder bezoekers. Met onze online marketing technieken zorgen wij ervoor, dat de eerste bezoekers via meerdere kanalen op jouw site terechtkomen.

   Jouw website is standaard geoptimaliseerd voor Google. Maar ook aan Facebook, Adwords, linkbuilding en andere sociale media wordt gedacht.

  Contact opnemen

  CONTACT

  Baas & Baas | Online Marketing

  020 – 2148939
  info@baasenbaas.nl

  Johan van Hasseltweg 14A
  Amsterdam 1022WV
  KVK: 70756635

  Wil je graag meer weten over onze diensten?
  Neem dan nu vrijblijvend contact op met onze eindbaas Sander.

   Ik ga akkoord met de privacyverklaring