Content Marketing 2018-09-21T08:49:56+02:00
Relevante content

Relevante
content

Relevante content die jouw doelgroep boeit en entertaint. Waar zoeken onze klanten nu de antwoorden?

Content strategie

Content-
strategie

Vind de Sweet Spot van jouw bedrijf en zorg voor relevant content waarin timing en inhoud centraal staat.

Jong team

Sweet Spot

Knowledge + Passion + Content Tilt. Wij weten hoe mensen zich op internet bewegen. Bereik jouw doelgroep op het juiste moment op de juiste manier.

Maandelijkse rapportage

Customer Journey

Bereik jouw doelgroep en bouw een relatie met ze op. Online community management. Werk toe naar Earned media. 

Wat is content marketing?

Content marketing is het triggeren van je doelgroep door een helder, relevant en geloofwaardig verhaal te brengen. Het komt erop neer dat je de juiste informatie, op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste doelgroep deelt.

Wij geloven in relevante communicatie die jouw doelgroep boeit en entertaint. Het is daarom belangrijk om een sterke band op te bouwen met je target audience. Door effectieve storytelling en een doordachte contentstrategie kan namelijk iedere consument veranderen in een actieve brand ambassador.

Gratis Content Kalender

Maak een start met onze gratis contentkalender!

Het enige wat je hoeft te doen, is je website en e-mailadres achterlaten. Vervolgens ontvang je van ons een contentkalender. 

Met een contentkalender kan je jouw content plannen in een overzichtelijke kalender.

Laat je gegevens achter en ontvang direct een content kalender. (Het is geheel vrijblijvend)

Ontwikkelen van een strategie
Customer Persona’s / Buyer Journey

 De basis van Content marketing is een goede strategie. Wij focussen ons op het creeren en uitdelen van waardevolle, relevante, consistente content. Het doel hiervan is om jouw doelgroep aan te trekken. Daarnaast zetten we vol in op engagement op die manier zorg je ervoor dat je doelgroep content over jouw gaat maken (earned). Dit alles heeft tot doel dat je uiteindelijk een winstgevende klant kan binnenhalen. Combineer paid, owned, earned en social media en je bent de Baas van het internet. 

De Baas & Baas content filosofie

Vertrek vanuit owned,

versterk met paid en social

en werk naar earned.

Daarbij is het belangrijk om over een aantal zaken te brainstormen:

content marketing

Hoe helpen wij de klant een stap verder?

Denk hierbij aan de vragen en behoeftes van de klant en hoe je daar relevant op kunt inspelen met de juiste content, de juiste plek en het juiste moment. Door middel van een F.A.Q. bijvoorbeeld.

content marketing

Welk merkverhaal gaan wij vertellen?

Er is tegenwoordig een grote berg aan content. Hiermee groeit de noodzaak om een verrassend en uniek merkverhaal te claimen. Wij gaan op zoek naar jouw unieke merkverhaal dat je onderscheidt van je concurrenten. Storytelling is hierbij een effectief middel.

Start met content marketing

content marketing

Welk type content zetten wij in?

Een doordachte content aanpak maakt een mix van drie types. Basiscontent (ook wel help content) beantwoordt alle basisvragen die je doelgroep heeft (bijv. F.A.Q.). Deze content is geoptimaliseerd voor zoekmachines en helpt je om online gevonden te worden. Met campagnecontent of hub content zet je op een korte periode een thema op de kaart. Topcontent (ook wel hero content genoemd) is bepalend voor de branding van jouw merk. Dit is content van uitzonderlijke kwaliteit en heeft hierdoor de meeste kans om viraal te gaan.

content marketing

Hoe worden we gevonden en gezien?

Het start met gevonden worden bij zoekopdrachten (zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse helpen hierbij) en aanwezig zijn op de relevante touchpoints. Omdat de strijd voor aandacht echter steeds heftiger wordt, is het net zo belangrijk om te investeren in een actieve maar effectieve verspreiding van je content en een contentplan op te maken. Een content kalender kan je hierbij helpen.

Contact

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635

Wil je graag meer weten over onze diensten?
Neem dan contact op met onze specialist Sander.