Content Marketing 2018-06-22T12:15:48+00:00

CONTENT MARKETING

_________

LEES MEER!

CONTENT BAAS WORDEN?
_________

Content marketing is het triggeren van je doelgroep door een helder, relevant en geloofwaardig verhaal te brengen. Het komt er op neer dat je de juiste informatie, op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste doelgroep deelt.

Wij geloven in relevante communicatie die jouw doelgroep boeit en entertaint. Het is daarom belangrijk om een sterke band op te bouwen met je target audience. Door effectieve storytelling en doordachte contentstrategie kan namelijk iedere consument veranderen in actieve brand ambassador.

content-marketing

“Wij geloven in relevante communicatie die jouw doelgroep boeit en entertaint.”

Baas & Baas bestaat uit een jong team – Wij weten hoe mensen zich op het internet bewegen!

Baas & Baas zorgt dat jouw website vaker gevonden wordt door verschillende content marketingstrategieën. Door strategisch gebruik van de juiste keywords krijg jij vaker, de juiste bezoeker, op jouw website. Daarbij is het belangrijk om over een aantal zaken te brainstormen:

content marketing

Hoe helpen we de klant een stap verder?

Denk hierbij aan de vragen en behoeftes van de klant en hoe je daar relevant op kunt inspelen met de juiste content, op de juiste plek en op het juiste moment. Door middel van een F.A.Q. bijvoorbeeld.

content marketing

Welk merkverhaal gaan we vertellen?

Er is tegenwoordig een grote berg aan content, dus groeit de noodzaak om een verrassend en uniek merkverhaal te claimen. Wij gaan op zoek naar jouw unieke merkverhaal dat je onderscheidt van je concurrenten. Storytelling is een effectief middel hierbij.

content marketing

Welk type content zetten we in?

Een doordachte content aanpak maakt een mix van drie types. Basiscontent ook wel help content beantwoordt alle basisvragen die je doelgroep heeft (bijv. F.A.Q.). Deze content is geoptimaliseerd voor zoekmachines en helpt je om online gevonden te worden. Met campagnecontent of hub content zet je op een korte periode een thema op de kaart. En met topcontent kun je een stempel zetten als merk. Topcontent wordt ook wel hero content genoemd en is bepalend voor de branding van jouw merk. Tevens is het uitzonderlijke content en heeft het de meeste kans om viraal te gaan.

content marketing

Hoe worden we gevonden & gezien?

Het start met gevonden worden bij zoekopdrachten (zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse helpen hierbij) en aanwezig zijn op de relevante touchpoints. Echter omdat de strijd voor aandacht steeds heftiger wordt, is het even belangrijk om te investeren in een actieve maar effectieve verspreiding van je content en een contentplan op te maken. Een content kalender kan je hierbij helpen.

content marketing Amsterdam

De verworven inzichten worden pas nuttig als er op ingespeeld wordt. Dat gebeurt door middel van een content marketingstrategie.

Wij zorgen voor een concreet plan van aanpak, een contentkalender en de begeleiding om die situatie te bereiken.

Ben jij benieuwd hoe we jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen?

Maak een afspraak

CONTACT OPNEMEN

Heb je interesse in een van onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naam
Email
Onderwerp
Bericht

CONTACTGEGEVENS

Baas & Baas | Online Marketing
020 – 2148939
info@baasenbaas.nl

Johan van Hasseltweg 14A
Amsterdam 1022WV
KVK: 70756635