Webdevelopment & Online Marketing Bobbie.nu

BOBBIE is een hondenuitlaatservice in Amsterdam die uw hond meeneemt naar het strand. BOBBIE gaat iedere week met een groep honden naar het prachtige, brede strand van IJmuiden. Laat uw hond genieten van de ruimte om rond te rennen, uit te waaien en te spelen met andere honden.

bobbieLogo

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor BOBBIE. Daarnaast wil BOBBIE bekendheid creeëren onder de doelgroep via social media.

How?

Baas & Baas heeft een informatieve website ontwikkeld, met alleen de nodige informatie om de diensten van BOBBIE duidelijk en overzichtelijk weer te geven. Daarnaast geeft de website de bezoeker meteen een gevoel van een dag op het strand. De on-page SEO optimalisatie zorgt voor een betere vindbaarheid van BOBBIE. Naast de webdevelopment zorgt Baas & Baas voor de online marketing. Door middel van Facebook en Instagram campagnes willen wij de juiste doelgroep van BOBBIE benaderen met als doel het behalen van meer conversies. De aanpak via deze social media kanalen is als succesvol ervaren. BOBBIE's naamsbekendheid neemt toe in omgeving Amsterdam.

What?

  • Webdesign & webdevelopment
  • (on-page) SEO optimalisatie
  • Social advertising (Facebook + Instagram)

Bekijk het resultaat op bobbie.nu

Een stijging in de resultaten:

Conversiepercentage: 2.02%

Websitebezoekers: 108.33%

Facebookfans: 121

(01/09/18 – 30/10/18) in vergelijking met (01/06/18 – 31/08/18)

2.02% stijging in conversie
108.33% meer websitebezoekers
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project