Webdevelopment & Online Marketing Bobbie.nu

BOBBIE is een hondenuitlaatservice in Amsterdam die uw hond meeneemt naar het strand. BOBBIE gaat iedere week met een groep honden naar het prachtige, brede strand van IJmuiden. Laat uw hond genieten van de ruimte om rond te rennen, uit te waaien en te spelen met andere honden.

bobbieLogo

Why?

Baas & Baas is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor BOBBIE. Daarnaast wil BOBBIE bekendheid creeëren onder de doelgroep via social media.

How?

Baas & Baas heeft een informatieve website ontwikkeld, met alleen de nodige informatie om de diensten van BOBBIE duidelijk en overzichtelijk weer te geven. Daarnaast geeft de website de bezoeker meteen een gevoel van een dag op het strand. De on-page SEO optimalisatie zorgt voor een betere vindbaarheid van BOBBIE. Naast de webdevelopment zorgt Baas & Baas voor de online marketing. Door middel van Facebook en Instagram campagnes willen wij de juiste doelgroep van BOBBIE benaderen met als doel het behalen van meer conversies. De aanpak via deze social media kanalen is als succesvol ervaren. BOBBIE's naamsbekendheid neemt toe in omgeving Amsterdam.

What?

  • Webdesign & webdevelopment
  • (on-page) SEO optimalisatie
  • Social advertising (Facebook + Instagram)

Bekijk het resultaat op bobbie.nu

Een stijging in de resultaten:

Conversiepercentage: 2.02%

Websitebezoekers: 108.33%

Facebookfans: 121

(01/09/18 – 30/10/18) in vergelijking met (01/06/18 – 31/08/18)

2.02% stijging in conversie
108.33% meer websitebezoekers
Bekijk de website
No items found.
Deel dit project

Wat onze klanten over ons zeggen

5 sterren op basis van 41 waarderingen.
Ghislaine van Haaren , Jul 6, 2022

Wij zijn super blij met onze webshop studiofrancoise.nl die is opgezet door Baas & Baas! Fijne samenwerking, snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Ik raad Baas & Baas aan iedereen aan!!

Laurens , Nov 6, 2020

Voor onze organisatie was na jaren van uitstel toch ook echt noodzakelijk om online op de juiste manier gepresenteerd te worden. Baas & Baas heeft niet alleen onze website ontworpen, maar ook met aanstekelijke enthousiasme meegedacht over de juiste insteek, merk beleving en strategie. Na een aantal brainstorm sessie kon ik alles uit handen geven en hadden we binnen no time een prachtige website, webshop en succesvolle social media campagnes. Nog steeds werk ik heel prettig samen met het team van Baas & Baas en zijn ze onderdeel van onze gemeenschap geworden.

Studio Noos , Mar 25, 2020

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe webshop studionoos.com die is opgezet door Baas&Baas. De communicatie verloopt soepel en er wordt snel gehandeld als wij nog ergens hulp bij nodig hebben. Aanrader!

Lisette Wiebes , Mar 21, 2019

Ik heb ontzettend veel websitebouwers gewerkt, maar nog nooit werd mijn design zo mooi begrepen als door Baas & Baas. Fijn dat er ook gewoon dezelfde taal wordt gesproken en de customer experience altijd centraal staat. Kan iedereen een smw met Baas & Baas aanraden, zeker als je een design wilt laten bouwen in Wordpress ken ik niemand die dit beter begrijpt en vertaalt!

Royal Moti Mahal
Kuin BV
Orange Capital Partners
Gouden Reael
Bar Italia
Henri Willig
VondelGym
Sup Sup Club
IW-Net
Dappermaentje
Avalon Connect
Hedgehog Company
FunkyVinyl
Eventcare
Kroonluchter
The Sourcing Partners
StellaPower
Maggie's Way
Cantine de Caron
Eurvin